Aktywne Wpisy

r5678 +16
#motoryzacja #samochody
Lubię zielony kolor podświetlenia. zawsze lubiłem, już od czasów golfa 2.
Tak samo taki minimalizm, że nic Ci nie nawala po oczach tylko podświetlone to co potrzeba. W saabach kiedyś był taki tryb nocny, że świecił się tylko prędkościomierz.
Lubię zielony kolor podświetlenia. zawsze lubiłem, już od czasów golfa 2.
Tak samo taki minimalizm, że nic Ci nie nawala po oczach tylko podświetlone to co potrzeba. W saabach kiedyś był taki tryb nocny, że świecił się tylko prędkościomierz.
źródło: 20251102_183019
Pobierz
jacas +97

Równie dobrze można samemu zrobić takie konto i dorobić narrację do g---o materiału
@orgin246: @kto-wie-ten-wie32 Zielonka z jedną akcją piszecie ( ͡° ͜ʖ ͡°) To trochę wygląda tak jakby ktoś zaczął pisać takie rzeczy specjalnie żeby tag spadł na przykład.
@greedy_critic: @orgin246 @kto-wie-ten-wie32 Nie wiem czy ktoś pamięta, ale swojego czasu wrzucano tu na przykład jakieś zdjęcia gdzie ludzie srali na siebie. I myślę, że to może być sprężyna tych samych ludzi.
"Wiem, gdzie mieszkasz"
"wyślemy to do twojego pracodawcy"
"naucz się golić d*pę, bo będziesz j*bany w więzieniu"
"jakbym cię spotkał to bym cię wyjaśnił o tak *pokazuje gest plaskacza*"
To oczywiście nie jest nic złego - w końcu Kiszak tylko bronił swojej kobiety, wtedy każdy chwyt jest dozwolony, prawda, Dariel? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@miloszy: Podwójne standardy, są typowe dla tego typu person. Najlepsze jest to, że gdyby hipotetycznie czysto Kiszak prawdopodobnie spotkał jakiegoś swojego oponenta i skoczył do niego z łapami lub zaczął go wyzywać to on byłby tym razem w pozycji menela. Nie wiem czy ktoś zauważył, ale ten typ nie