Wpis z mikrobloga

Dobra. Mam takie jedno bardzo ważne pytanie. Ktoś pisał na wykopie co zrobiłby spotykając #kiszak -a, czy to jest jedynie kolejny farmazon jego obrońcy? Bo jestem od kilku miesięcy na tagu i czegoś takiego nie kojarzę, za to na przykład ktoś pisał z jego widowni na dc o strzelaniu do wykopków co bodajże ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cztero0404 - Dobra. Mam takie jedno bardzo ważne pytanie. Ktoś pisał na wykopie co zr...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cztero0404: tymczasem Kiszak o niejakim Druniu:
"Wiem, gdzie mieszkasz"
"wyślemy to do twojego pracodawcy"
"naucz się golić d*pę, bo będziesz j*bany w więzieniu"
"jakbym cię spotkał to bym cię wyjaśnił o tak *pokazuje gest plaskacza*"

To oczywiście nie jest nic złego - w końcu Kiszak tylko bronił swojej kobiety, wtedy każdy chwyt jest dozwolony, prawda, Dariel? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Cztero0404: to był wpis konta z 1 akcją i przypadkowo zostało użyte w filmie, jako argument, że może dojść do tragedii "bo już na wykopie są osoby, które piszą posty o tym, co by zrobiły jakby spotkały kiszaka" uprzednio wrzucając mema z kostuchą.
  • Odpowiedz
  • 2
To oczywiście nie jest nic złego - w końcu Kiszak tylko bronił swojej kobiety, wtedy każdy chwyt jest dozwolony, prawda, Dariel?

@miloszy: Podwójne standardy, są typowe dla tego typu person. Najlepsze jest to, że gdyby hipotetycznie czysto Kiszak prawdopodobnie spotkał jakiegoś swojego oponenta i skoczył do niego z łapami lub zaczął go wyzywać to on byłby tym razem w pozycji menela. Nie wiem czy ktoś zauważył, ale ten typ nie
  • Odpowiedz