Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +107
Ja żem nigdy nie był konkwistadorem i nie zdobywał Ameryki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Lolenson1888 +2
Chłop wybrał brutalny język faktów. Jesteśmy narodem, któremu słoń nadepnął na ucho. Każdy kraj w Europie wypromował w XX i w XXI wieku jakiegoś artystę klasy światowej, a tylko my nie xD
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
źródło: 472D8B5D-7CF5-47DB-92C2-41405DBDE568
Pobierz

Mam wrażenie że gra jest na sile przedluzana, ja chce sie mieczem bić a nie sluchac nudnych rozmów na koniu, sam poziom dubbingu i drewnaniość animacji w cutscenkach nie zachęca do wczuwania się, w tych aspektach czuć że to nie jest gra AAA, meh
Do tego system craftringu odrzuca, wolę zwykle klikanie by wytworzyc przedmiot niż 1000 razy powtarzać tą samo nudną minigre podczas tworzenia mikstur/mieczy, nie narzekalbym na to bylo bardziej rozbudowane, ale jest ewidentnie zrobione na pale, zeby mogli sie chwalic ,,immersyjnym system craftingu!" XD
#gry #kcd #kingdomcomedeliverance
A w kcd1 grałeś?