Wpis z mikrobloga

Dopiero teraz zacząłem słuchać wypowiedzi Żurka, wcześniej uważałem go za jakiegoś pokemona którego Tusk wyciągnął z szafy, a tutaj okazuje się, że gość to mega kompetentna osoba z mega charyzmą, prawdziwy gigachad. Szkoda, że takiego wywiadu nie wysłucha żaden typowy wyborca PiSu który tylko ogląda republike gdzie o Żurku wypowiadają się tylko źle.
Nawet nie da sie porównać kompetencji Ziobry do Żurka
#polityka #bekazpisu
12lat25cm - Dopiero teraz zacząłem słuchać wypowiedzi Żurka, wcześniej uważałem go za...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@macvir: chlop nigdzie nie mówił ze to zamach a uraz w miejscu pracy o ktory sie sądził z pracodawcą. I robił to słusznie. Gosc najechał żurkowi na kostkę ale to nie z tym typem jest problem a z tym ze sad bagatelizował te wydarzenie. Nie wiemy co tam mu sie stało w nogę ale znam przypadek z autopsji ze ktos biegając po ulicy źle stanął na głupią szyszkę przez co
  • Odpowiedz
@Kuklak: dobra nie znałem do końca sprawy ale doczytałem: https://oko.press/zurek-wypadek-w-pracy-wyrok jak można pracownikowi wmawiać że symuluje? I jeszcze wytaczać na podstawie tych fałszywych oskarżeń sprawę dyscyplinarną? To tak jakby @macvir złamał rękę na swoim magazynie a oskarek brygadzista powiedział "macvir dobra nie pierd*l jutro zapraszam na zmianę. Jakieś L4? Wypadek w miejscu pracy? XD"
  • Odpowiedz
@12lat25cm: Żurek to prokurator jeszcze za kadencji Ziobry, który go zwolnił i na to miejsce wziął tego szmyda co uciekł na Białoruś xd Żurek teraz ma możliwość zemsty na Ziobrze, bo wie trochę więcej o pisiorach
  • Odpowiedz