#tibia Siema Mirki. Jakie jest obecnie zastosowanie noobcharów, aby trochę dorobić? Konto ma bodajże 20 slotów (jeśli nie więcej, bo chyba kiedyś zwiększali). Mam main chara, na którym sobie gram, innych charów nie mam. Jest sens wypłeniać konto noobami, aby coś tam dorobić? Na ten moment do głowy przychodzi mi jedynie wbijanie 50leveli, aby sobie wejść raz na dwa tygodnie na tibiadroma i liczyć na potka. Dodatkowo można się bawić w anniversary eventy tj. piece of cake czy potrawki tymi charami. Uważacie, że ma to sens czy to gra niewarta świeczki? Może jest jakieś lepsze, bardziej profitowe zastosowanie takich noobcharów?
@sziszapangma No i raz w roku jest Mikołaj to możesz się łudzić ze da Ci złoto xd Chyba z dochodowych eventów to masz lightbearer, ten wrześniowy Devovorga, piece of cake I potrawki w wakacje Ale dodam od siebie, że skompletowanie wszystkich składników na potrawki plus zabawa że zmarłymi zwierzętami w tym evencie zabiera tyle czasu, że pewnie swoim mianem w tyle zarobisz (plus exp zawsze wpadnie)
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Chyba z dochodowych eventów to masz lightbearer, ten wrześniowy Devovorga, piece of cake I potrawki w wakacje
Ale dodam od siebie, że skompletowanie wszystkich składników na potrawki plus zabawa że zmarłymi zwierzętami w tym evencie zabiera tyle czasu, że pewnie swoim mianem w tyle zarobisz (plus exp zawsze wpadnie)