Wpis z mikrobloga

Mamy to panowie, kolejny dzień serii z minimum jednym materiałem odnośnie gothic remake. Żeby on chociaż znał się na tym gothicu, a nie mówił bzdury, że da się poczuć jakim obozem się gra w gothic 1.

#kiszak
rosikk1 - Mamy to panowie, kolejny dzień serii z minimum jednym materiałem odnośnie g...

źródło: temp_file6396863553699729679

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to jest dosyć smutne bo chciałem poszukać materiałów na temat nowego dema gothic'a co było na PGA, a cały youtube jest z------y materiałami kaszaka typu "Gothic remake to g---o".
twórcy szukają feedbacku u graczy wypuszczając dema i z ograniczonym budżetem próbują zrobić najlepszą grę jaką mogą, a jego materiały polegają na wyzywaniu deweloperów
  • Odpowiedz
@kkkkkk111: No to jest przykładowo materiał na kanale "CD-Action" gdzie gość mógł pograć nawet dłużej bo twórca mu pozwolił i jest to materiał na podstawie rzeczywiście ogranego dema, a nie komentarz estrogenowego drakula dotyczący twórczości innych youtuberów. który nawet w to nie grał (bo przecież nie opuści swojej bezpiecznej piwnicy w Transylwanii i nie pojedzie na PGA)

A tak to Ci powiem, że twórcy są świeżo po sesji motion-capture do
  • Odpowiedz
twórcy szukają feedbacku u graczy wypuszczając dema i z ograniczonym budżetem próbują zrobić najlepszą grę jaką mogą

@kkkkkk111: ja p------ę skończcie bronić tej gównofirmy, bo jesteście jeszcze bardziej żałośni od Kiszaka pisząc takie bzdety. Wypuszczają preorder w cenie gry AAA bez żadnego gameplayu ani daty premiery (której swoją drogą nie ma do tej pory a to było ponad rok temu już XDD) a ty coś p--------z, że chcą zrobić najlepszą
  • Odpowiedz
@isrin22: z jednej strony brzmi to dobrze o czym mówisz, z drugiej strony przemodelowanie modelu walki 'chwilę' przed premierą to przepis na katastrofę. Ciężko, żeby walka była dobra, jeśli na mniej niż pół roku przed premierą bawisz się w dopracowywanie jednej z fundamentalnych technik w grze. Gra była już opóźniona parę razy, a nie wierzę, że wydawca odpuści sobie 25 lecie wydania pierwszego Gothica, a deadline to 15 marca. (
  • Odpowiedz
@papaj42 po pierwsze nie zesraj się, bo to tylko gra komputerowa. jak chcesz kogoś krytykować za możliwość preorderu to krytykuj wydawcę, czyli THQ Nordic, bo deweloperzy na pewno chcą zrobić najlepszy produkt jaki mogą. jaki jest sens w j-----u Alkimii, gdy widać że to mała ekipa która ciągle szuka feedbacku? postęp między playable teaser a nyras demo jest bardzo spory i mimo nadal sporych braków, to ciągle usprawniają system walki i
  • Odpowiedz
@Ch0senIndygo: @kkkkkk111 no widać po najnowszych gameplayach jaką zrobili zajebistą grę. Interfejs żywcem wyjęty z chińskiego MMO, s---------e kolory, oświetlenie, animacje, dosłownie nic tam nie gra, ale podniecajmy się dalej bo goticzek w tytule i jest dubbing po polsku, można otwierać szampana. Zawołajcie po premierze jak będą recenzje jebiące to badziewie od góry do dołu, pośmiejemy się razem wtedy. A tłumaczenie głupiego o wydawcy mnie zwyczajnie p------i, płacę za
  • Odpowiedz
@papaj42:

A tłumaczenie głupiego o wydawcy mnie zwyczajnie p------i, płacę za grę w cenie AAA to chcę dostać produkt AAA

napiszę w sumie jeszcze raz to samo, bo widzę, że emocjonalnie podchodzisz do tego tematu(pewnie chcesz dobrego Gothica jak każdy fan serii): skończ p-------ć, bo obniżyli już tę cenę dawno po backlashu community.

A tłumaczenie głupiego o wydawcy mnie zwyczajnie p------i, płacę za grę w cenie AAA to chcę dostać
  • Odpowiedz
@papaj42 człowieku, ta gra już wyszła czy jak? nie rozumiesz różnicy między wersją demonstracyjną, którą wypuszczają na konwentach żeby zdobyć opinie od graczy a finalną wersją, której jeszcze nie ma? co do ceny, ten preorder w pudełku kosztuje niecałe 190 zł, na keyshopach 180 zł, to nie jest cena AAA.
może lepiej oceniaj finalny produkt po zagraniu, a nie sraj żarem na podstawie beta wersji demonstracyjnej. jak gothic remake wyjdzie i
  • Odpowiedz