Wpis z mikrobloga

#kiszak szczerze mówiąc to w sumie dobrze pokazuje bańkę ludologów że oni są jedynymi którzy wiedzą co to dobre gry i nikt inny nie wie. Nie mówię o wypowiedzi Tamae bo dla mnie w większości gada dobrze w tym shorcie.Mam bardziej bekę z fanów bańki ludologicznej - oni naprawdę myślą że są jacyś wybrani xD
wocash97pl - #kiszak szczerze mówiąc to w sumie dobrze pokazuje bańkę ludologów że on...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wocash97pl:
Ciekawostka
EA FC 26 w wersji na ps5 kosztuje 239 zeta w pudełku. Na premierę chyba 300 zeta.

Żeby być członkiem społeczności legoludów musis opłacać subskrypcje 21 zł/msc za możliwość interakcji na czacie i dostęp do discorda. To 252 zł rocznie + hajs na wspieranie na youtube, by móc oglądać filmiki na premierę za pieniądze 14,99 zł/miesięcznie = 180 zeta. W sumie na opłatę tych subskrypcji wydajesz 432 złote
  • Odpowiedz
@wocash97pl: Jedni grają fife czy cody - drudzy grają soulslajki na zapętleniu.

Oni sa bardziej casualowi, niż sami by chcieli przyznać. Z tą zasadniczą różnicą, że fifowcy i codowcy nie starają się robić z siebie specjalistów od branży i gamedevu, tylko i wyłącznie dlatego, że całkiem nieźle się odnajdują w swojej giereczkowej bańce i się poczuli.
  • Odpowiedz
@Dragnipurake: Tamae wcześniej radził sobie dobrze w weebowskiej niszy i walił jakieś filmiki z Genshina po 100k wyświetleń, więc w sumie nie wiem czy ta znajomość z wąsaczem coś mu dała poza zmianą contentu w kolejnego wannabe-ludologa.
  • Odpowiedz
@Arameyy: no wyjście ze s----------j bańki vtuberów, choć nie wiem co gorsze - oni czy ludolodzy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Maneharno oni nie zdają sobie sprawy, że spory fanbase FIFY/EA FC to k---a piłkarze i fani piłki nożnej, najpopularniejszego sportu na globie. To jak z pokemonami - jedna z najbardziej popularnych franczyz na świecie. Gry pokemonowe to często jednak technologiczny zacofany shit, ale działają i
  • Odpowiedz