Wpis z mikrobloga

#rosjaplonie #rosja #ukraina #wojna
Dzień dobry koneserzy kawusi i płonącej ropy!
Dziś, co prawda, bez płonącej rafinerii (mniam, mniam), ale za to z całkiem szeroką paletą celów zastępczych:
Eksplozje w obiektach energetycznych w Rosji - atak na podstacje wywołał pożary w portach Tuapse i Temriuk.
Przerwy w dostawie prądu wystąpiły również w podstacjach w Alczewsku, obwodzie kurskim i Lipiecku.
Pożar wybuchł w terminalu naftowym w obwodzie krasnodarskim.
Miło patrzeć przy niedzieli, kiedy dron kacapów mieli.
W ramach bonusu - w rosyjskich miastach Biełow i Jurga wybuchły ogromne pożary. Według mediów, ogień wybuchł na polach z nieznanych przyczyn, a silny wiatr szybko przenosi płomienie na budynki mieszkalne. Spłonęło już ponad 23000 metrów kwadratowych.
A więc chwalmy Pana, gdyż krętymi ścieżkami chadza Boża sprawiedliwość.
Miłego dnia, kochane rusofoby!
yosemitesam - #rosjaplonie #rosja #ukraina #wojna 
Dzień dobry koneserzy kawusi i pło...

źródło: niedz

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yosemitesam: jak tylko poranna zmienna w trollowi się zacznie to będziemy mieć komentarze „nic to nie zmieni”, „ukraińcy podnoszą sobie morale”, i inne podobne bzdury
  • Odpowiedz
@Atryu: Kolego, a to nie ty przypadkiem chciałeś się ze mną zakładać że do końca października to samoloty NATO/polskie będą zestrzeliwać drony które jeszcze lecą na ukraińskim niebie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No po tej prowokacji jak rosyjskie drony wleciały do polski, taki byłeś super-pewny, skakałeś z jakimiś tekstami że przegram i mam wtedy wpłacić na ukraińską armię... ale nie chciałeś powiedzieć na co ty wpłacisz
  • Odpowiedz
@Cogito-sum: owszem chciałem ale nie na ukraińskim niebie a te które wlecą w polską przestrzeń i nadal to w mocy - podasz mi proszę przykład gdzie po incydencie z dronami jakikolwiek samolot kacapski lub dron wleciał na teren RP ? tylko konretnie podaj mi datę i miejsce
  • Odpowiedz
owszem chciałem ale nie na ukraińskim niebie a te które wlecą w polską przestrzeń

@Atryu: Przecież zestrzeliwanie dronów na polskim niebie wtedy już nastąpiło, właśnie podczas tej prowokacji, także po co miałbyś deklarować że "samoloty NATO/polskie będą zestrzeliwać drony na polskim niebie, najdalej do końca października" skoro już wtedy były zestrzeliwane? xDDD
Ale się zapętliłeś w tych kłamstwach, zabawnie wyszło. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobrze obydwaj
  • Odpowiedz
@Atryu: Hahaha, no tak jak z zakładem, jak spytałem na co ty wpłacisz jak przegrasz to podkuliłeś ogon i tyle cię widzieli.
Pisać p--------o to możesz, ale jak przychodzi do odpowiedzialności za to pisanie to zwiewasz jak mała dziewczynka.
To co, jak znajdę te twoje posty które mówią o zestrzeliwaniu dronów NA UKRAIŃSKIM NIEBIE to usuwasz konto?
  • Odpowiedz
@Cogito-sum: jesli mi podasz konretne posty w ktorych deklarowalem ze do konca pazdziernika polska bedzie zestrzeliwac drony i samoloty na ukrainskim niebie to usune oczywiscie, a jesli ich nie znajdziesz to musimy tez dla ciebie jakies zadanie znalezc - np 400 zl na ukraińska armie, to co mamy uklad?
Atryu - @Cogito-sum: jesli mi podasz konretne posty w ktorych deklarowalem  ze do kon...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
jesli mi podasz konretne posty w ktorych deklarowalem ze do konca pazdziernika polska bedzie zestrzeliwac drony i samoloty na ukrainskim niebie to usune oczywiscie,

@Atryu: Znalazłem, proszę. Jedna różnica jest taka że się pomyliłem i mówiłeś o końcu listopada, to czekasz do końca listopada i wtedy usuniesz jak NATO nie będzie zestrzeliwać nic nad Ukrainą? Ja mogę poczekać.
https://wykop.pl/link/7796229/polacy-popieraja-propozycje-sikorskiego-ws-nato/komentarz/133198207/moze-zacznijmy-od-przechwytywania-nad-polska-granica#133200455
  • Odpowiedz