Aktywne Wpisy

zlimer +228
Nigdy nie miałem potrzeby, żeby wrzucać tutaj zdjęcia mojego kota. Jednak chłop 30 lvl a ryczy jak p------y
Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko
Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko
źródło: IMG_20221101_205433
Pobierz
annlupin +70
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

Dzień dobry koneserzy kawusi i płonącej ropy!
Dziś, co prawda, bez płonącej rafinerii (mniam, mniam), ale za to z całkiem szeroką paletą celów zastępczych:
Eksplozje w obiektach energetycznych w Rosji - atak na podstacje wywołał pożary w portach Tuapse i Temriuk.
Przerwy w dostawie prądu wystąpiły również w podstacjach w Alczewsku, obwodzie kurskim i Lipiecku.
Pożar wybuchł w terminalu naftowym w obwodzie krasnodarskim.
Miło patrzeć przy niedzieli, kiedy dron kacapów mieli.
W ramach bonusu - w rosyjskich miastach Biełow i Jurga wybuchły ogromne pożary. Według mediów, ogień wybuchł na polach z nieznanych przyczyn, a silny wiatr szybko przenosi płomienie na budynki mieszkalne. Spłonęło już ponad 23000 metrów kwadratowych.
A więc chwalmy Pana, gdyż krętymi ścieżkami chadza Boża sprawiedliwość.
Miłego dnia, kochane rusofoby!
źródło: niedz
PobierzNo po tej prowokacji jak rosyjskie drony wleciały do polski, taki byłeś super-pewny, skakałeś z jakimiś tekstami że przegram i mam wtedy wpłacić na ukraińską armię... ale nie chciałeś powiedzieć na co ty wpłacisz
źródło: 1000050787
Pobierz@Atryu: Przecież zestrzeliwanie dronów na polskim niebie wtedy już nastąpiło, właśnie podczas tej prowokacji, także po co miałbyś deklarować że "samoloty NATO/polskie będą zestrzeliwać drony na polskim niebie, najdalej do końca października" skoro już wtedy były zestrzeliwane? xDDD
Ale się zapętliłeś w tych kłamstwach, zabawnie wyszło. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobrze obydwaj
@yosemitesam sam?
Może i sam, ale cieszy jakby ich trafił dron.
(。◕‿‿◕。)
Pisać p--------o to możesz, ale jak przychodzi do odpowiedzialności za to pisanie to zwiewasz jak mała dziewczynka.
To co, jak znajdę te twoje posty które mówią o zestrzeliwaniu dronów NA UKRAIŃSKIM NIEBIE to usuwasz konto?
źródło: image
Pobierz@Atryu: Znalazłem, proszę. Jedna różnica jest taka że się pomyliłem i mówiłeś o końcu listopada, to czekasz do końca listopada i wtedy usuniesz jak NATO nie będzie zestrzeliwać nic nad Ukrainą? Ja mogę poczekać.
https://wykop.pl/link/7796229/polacy-popieraja-propozycje-sikorskiego-ws-nato/komentarz/133198207/moze-zacznijmy-od-przechwytywania-nad-polska-granica#133200455