Aktywne Wpisy
D07IFP +12
W środę urodził mi się synek (pierworodny). Wiem, że Wykop to nie jest najlepsze miejsce na takie pytania, ale dziś jest niedziela i ciężko zasięgnąć rady specjalisty. Dlatego prośba o wsparcie żebym to jakoś dźwignął - nie tylko plusem na odwagę, ale może również odpowiedziami na moje wątpliwości.
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie

amakuta +37
#kiszak Oj, Maćku z czatu, twoje tytuły filmów mają bardzo negatywny wydźwięk i robi się to powoli niesmaczne
źródło: obrazanko czesc 1
Pobierz

Osobiście uważam, że Marcin jest postacią tragiczną.
Że ten soft opening był najlepszym ze wszystkich soft openingów w Uniwersum (mowa o ZOO). Po przerwie w oglądaniu filmów zrobiły na mnie wrażenie wiaty dla gości i (jednak) wykończenie, które pewnie zniknie przy pierwszym wietrze, ale jednak - tego się nie spodziewałem.
Brawo Popas, przekroczyłeś Rubikon i nadal nic z tego mieć nie będziesz. Nie ma wzrostu wyświetleń, wiesz, że Phanna Cię rucha siusiakiem bez miłości, stąd koncept sprzedaży tego dzieła.
Cały czas miałem wrażenie, że Popas porzuca laski, ma ze związków same plusy - przed wszystkim ucieka. Finalnie nie wiem, czy jest tak rozdarty w sobie, głupi, wyrafinowany, Bo podobno jakimś cudem alimenty w PL są uregulowane, żona plemienna podrzuciła "córkę" pół-sierotę, a najnwsza partnerka wyssała wszystkie zielone banknoty na swój koncept, gdzie konceptem Marcina było ogladanie netflixa i sączenie Cambodii.
Serio, myślałem, że będzie tak jak na filmie w zał. Jest lepiej, ale nic to nie zmienia w predykcjach. Koniec projektu jest bliski.
https://streamable.com/ug8b2l
@lskx: nie no to wiadomo, przecież oni na tym "biznesie" tracą jakieś $2,000/mieś (mniej jeżeli posesja jest własnością rodziny pchanej i jakimś cudem dali im to użytkować za darmo)
@hans-kloss-23: w jednm sowim filmie sprawdzałem, wczesniej tam parkowały "tiry" i naczepy.
W to, że wynajmują to miejsce i podjęli takie nakłady - osobiście nie wierzę. Myślę, że Phanna Marcina wyruchała po prostu.
@Koner1391: to to c--j jeszcze, są gorsi, ale robią paszport. Ta Szczerbatka zostanie kiedyś sama w tej kampuiczy bez zadnego paszportu. Mamusia sie interesuje mniej niz Klapek, który nie ma wobec młodej zadnych zobowiązań. Gambit alimencki.
Chodzi o to że to jej rodziny i kosztem Klapka zrobili tam jakieś miejsce dla zwierząt, a nie zostawili krzaki?
@dizel81: tak
@ArpeggiaVibration: dla mnie to absurd, co o-------i. Obstawiam, ze Phanna Marcina podpuściła, na testy, i oblał - zgodził sie na warunki urągające nawet miejscowym.