Aktywne Wpisy

wykop +28
Najgłupszy prompt, najdziwniejszy bug! Rozdajemy 10 wejściówek na Data Science Summit AI Edition 2026! 🚀
Cześć Mirki spod tagów #programowanie #datascience i #sztucznainteligencja Mamy dla Was zaproszenia na Data Science Summit AI Edition 2026 (18-19 czerwca). Chcemy rozdać 10 pakietów BASIC najbardziej doświadczonym w bojach z algorytmami!. Zasady są proste - dzielicie się Waszymi największymi wpadkami w świecie sztucznej inteligencji ( ͡º ͜ʖ͡º
Cześć Mirki spod tagów #programowanie #datascience i #sztucznainteligencja Mamy dla Was zaproszenia na Data Science Summit AI Edition 2026 (18-19 czerwca). Chcemy rozdać 10 pakietów BASIC najbardziej doświadczonym w bojach z algorytmami!. Zasady są proste - dzielicie się Waszymi największymi wpadkami w świecie sztucznej inteligencji ( ͡º ͜ʖ͡º

Chłop był odebrać paczkę w Lake Hugh’s. Musiał iść z buta z 4.5 km ale w sklepie spotkał miłą panią która go podwiozla na pocztę :) a tera użyczyła tyłu swojego domu i chłop odpoczywa nad jeziorkiem w cieniu a zara idzie popływać kajakiem (。◕‿‿◕。)
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_097C788E-479E-458A-A95D-5BA816AF1303-16219-0000016574AA7A2C
Pobierz

Myślę że w ciągu dnia robię mało rzeczy które mnie cieszą, tak realnie. Nie cieszy mnie praca, nie lubię korpo. Ciężko mi jest pomyśleć co przyjemnego mogłabym tam robić jeśli to jest praca i to nie mam jak zmodyfikować aby było przyjemne.
Przyjemne jest kończenie pracy wcześniej typu 14, 15.
Może czytanie książek w trakcie jazdy komunikacją do pracy, robienie smacznych posiłków i trochę takie kończenie ich w pracy dzięki czemu mogę trochę odpocząć od komputera. To zabawne ale chodzenie do hali i pogadanie z operatorami sprawia mi przyjemność bo często możemy sobie pożartować, pośmieszkować.
Jest znacznie więcej możliwości po pracy tak myślę. Zaczynając od sportu czyli jakiejś siłowni, klubu nauki sztuk walki, po zwyczajne spędzanie czasu na hobby i jakimś czy malowaniu czy czytaniu czy zabawie koralikami. Spotkania z ludźmi też dają mi dużo energii.
#zycie #doroslosc #rozowepaski
Myślę jakby tu polubić bardziej pracę bo jednak 8h to przecholernie dużo czasu a jeszcze min pół godziny dojazd w jedną stronę. Zdecydowanie za dużo pracujemy.