Aktywne Wpisy

karolina-oska +79
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

bArrek +168
Do j-----j pracy jutro

@dawiddrifter: Znaczy wiesz, to jest całkiem zrozumiałe i działa analogicznie w przypadku starych facetów którzy sobie fantazjują jak to by przygarnęli 18-letnią siksę i ją sobie "wychowali" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odnośnie akcji z zaliczaniem milfów przez młodzików - myślę że nie jest to całkiem nieistniejące zjawisko, tyle że tutaj 90% starszych bab łasych na młodego kutasa
Ale zauważyłem że nawet wiele tych starszych ma napisane w profilu że mają do niej nie pisać młodsi faceci, a często nawet mają zablokowaną możliwość przeglądania profilu na sympatii.pl
Jakby była możliwość wyrwania takiej starej baby to by nie było tylu inceli. Ja nawet nigdy sie z czymś takim nie spotkałem, aby stara baba
No i nie kłamał, stawiały bardzo chętnie. Tak chętnie że on aż
Mega proste w obsłudze są
Bo milfy mają tą przewagę nad młodymi że wychowały się bez social scieku, wiec są zazwyczaj milsze, ciepłe, naturalne, mają system dopaminowy na normalnym poziomie, łatwo je zaspokoić.
A te na ścieku Badoo Tinder milfy to są odpady które mają wady Julek i stare ciało,
Bez sensu ten szukać.
Prawie się umówiłem z milfem ale przestraszyłem się że ma chłopaka i mi jeszcze w-------i jak się dowie. Kobitka w wieku 35lat~ chuda blondynka ale n--------a. Patrzyłem jej profil instagram jakiś czas temu i wygląda na to że się ogarnęła.
Ewidentnie miała jakiś kink nastoletnich chłopaków więc tak istnieją
@adamsowaanon ma racje na tinderze ich nie znajdziesz, tylko real
@Chlodny_Pokerzysta: no z tym to ostrożnie,
Mnie też milfiska menadzerki w UK na sklepie jak robię dostawy towaru podrywają,
Nawet łapią mnie za bicepsa szczególnie w lato jak jestem po siłowni, bo się chcą coś zapytać,
Albo jak przechodzę to wypinają tyłek bo
@adamsowaanon: Co to znaczy że są proste?
Różni specjaliści od kobiet twierdzą że stare baby są strasznie łase na kase i zgorzkniałe, dlatego należy brać tylko młode. Ale ja jestem brzydkim incelem i nie mam szans na młodą kobiete. Mógłbym mieć jakiegoś nawet już starego milfa ale mam taki dogmat że kobieta musi być bezdzietna, a
Są rozwódki, lub nieszczęśliwe w małżeństwie,
Z zasady milfy nie potrzebują kasy bo same już mają.
Za to chcą jurnego młodego łogierka co je wyobraca 3-4 razy pod rząd w s-x maratonie.
Młodemu odpada pajacowanie, shit testy, randki,
Ma za to sexu ile chce,
Ja się z takimi nie spotkałem