Wpis z mikrobloga

Stare baby to często młodych facetów traktują jak dzieciaków.

@dawiddrifter: Znaczy wiesz, to jest całkiem zrozumiałe i działa analogicznie w przypadku starych facetów którzy sobie fantazjują jak to by przygarnęli 18-letnią siksę i ją sobie "wychowali" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odnośnie akcji z zaliczaniem milfów przez młodzików - myślę że nie jest to całkiem nieistniejące zjawisko, tyle że tutaj 90% starszych bab łasych na młodego kutasa
  • Odpowiedz
  • 0
@centerario: ja jestem brzydki i powodzenia u starych nigdy nie miałem, w dodatku mieszkam na prowincji.
Ale zauważyłem że nawet wiele tych starszych ma napisane w profilu że mają do niej nie pisać młodsi faceci, a często nawet mają zablokowaną możliwość przeglądania profilu na sympatii.pl
Jakby była możliwość wyrwania takiej starej baby to by nie było tylu inceli. Ja nawet nigdy sie z czymś takim nie spotkałem, aby stara baba
  • Odpowiedz
@dawiddrifter: da się bez większych problemów. Kiedy byłem nastolatkiem to kumplowałem się z typem który może nie był zbyt mądry ale miał jakiś dziwny dar do nawiązywania kontaktów. Któregoś dnia zadzwonił do mnie mówiąc że muszę się ubierać i robić wypad na miasto bo są dwie starsze baby które stawiają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i nie kłamał, stawiały bardzo chętnie. Tak chętnie że on aż
  • Odpowiedz
@centerario: na Badoo i tinderze nie ma sensu szukać milfow.
Bo milfy mają tą przewagę nad młodymi że wychowały się bez social scieku, wiec są zazwyczaj milsze, ciepłe, naturalne, mają system dopaminowy na normalnym poziomie, łatwo je zaspokoić.

A te na ścieku Badoo Tinder milfy to są odpady które mają wady Julek i stare ciało,
Bez sensu ten szukać.
  • Odpowiedz
@dawiddrifter:
Prawie się umówiłem z milfem ale przestraszyłem się że ma chłopaka i mi jeszcze w-------i jak się dowie. Kobitka w wieku 35lat~ chuda blondynka ale n--------a. Patrzyłem jej profil instagram jakiś czas temu i wygląda na to że się ogarnęła.
Ewidentnie miała jakiś kink nastoletnich chłopaków więc tak istnieją
  • Odpowiedz
ostatnio zaskoczyło mnie jak 2 MILFy dawały mi bezczelne sygnały zainteresowania (mimo, że miały rodzine i dzieci sic!) w robocie. Ale wyznaje zasade 0 romansów w pracy.

@Chlodny_Pokerzysta: no z tym to ostrożnie,
Mnie też milfiska menadzerki w UK na sklepie jak robię dostawy towaru podrywają,
Nawet łapią mnie za bicepsa szczególnie w lato jak jestem po siłowni, bo się chcą coś zapytać,
Albo jak przechodzę to wypinają tyłek bo
  • Odpowiedz
  • 0
a zaliczyłem kilka milfow, a obecnie jestem z jedną,

Mega proste w obsłudze są

@adamsowaanon: Co to znaczy że są proste?
Różni specjaliści od kobiet twierdzą że stare baby są strasznie łase na kase i zgorzkniałe, dlatego należy brać tylko młode. Ale ja jestem brzydkim incelem i nie mam szans na młodą kobiete. Mógłbym mieć jakiegoś nawet już starego milfa ale mam taki dogmat że kobieta musi być bezdzietna, a
  • Odpowiedz
@dawiddrifter: m--f czyli ma dzieci,
Są rozwódki, lub nieszczęśliwe w małżeństwie,
Z zasady milfy nie potrzebują kasy bo same już mają.
Za to chcą jurnego młodego łogierka co je wyobraca 3-4 razy pod rząd w s-x maratonie.
Młodemu odpada pajacowanie, shit testy, randki,
Ma za to sexu ile chce,
  • Odpowiedz