Wpis z mikrobloga

#kiszak ale was boli ten kiszak, ja go lubie dobrze gada, czasem coś pośmieszkuje kogoś na jaja zwyzywa jak każdy streamer. J-----e żeby j---ć bo wam obraził gierke beka
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Azur88: o nie, nazwałeś mnie psem streamera gg. Nie oglądam go za dużo ale proporcje j-----a go do faktycznie tego jaki jest są trochę śmieszne. Ma ego rozdmuchane nie powiem, że nie. Czasem coś się odklei albo podrze p---e pod kontent ale ludzie go jebią żeby j---ć przytaczając głównie sprawe z menelem za którego poniósł konsekwencje XD
  • Odpowiedz
  • 16
@PieknaStonka Powiem ci tak, teraz normalnie.
Zbiera typ aktualnie plona tego hejtu i innego syfu które latami wypluwał ze swojego kanału.
Czy mi go żal? Nie...
Zasiał wiatr, niech zbiera burzę...
  • Odpowiedz
@PieknaStonka: Ale kolego jaki sens jest ragebaitować na tagu kiszaka, nie rozumiem do czego zmierzasz, jeszcze rozumiem jakbysmy prowadzili dyskusje na innej platformie, gdzie dostęp do jego patologicznych zachowań jest cięzej dostepny i nie da sie od tak wkleic linka czy screena z jego zachowaniem, ale tutaj?
  • Odpowiedz
@PieknaStonka: tak a propos tej mega ciekawej dyskusji tutaj: Kiszak to marka, która się wyrobiła na hejcie. Wydaję mi się, że psychę realnie to on ma ze szkła i bardzo przeżywa ostatnie wydarzenia, ale to jak w freak fightach - dostajesz kasę, ale z dnia na dzień mogą z tobą jechać. Sam tę ścieżkę wybrał; teraz jest faza schyłkowa
  • Odpowiedz
  • 3
@JaredXxX: z psychą się zgadzam akurat, też mi się wydaję, że go to dotyka. Jestem z większością tych materiałów o nim zapoznany ale i tak j-----e go wydaję mi się nie proporcjonalne do jego zachowania i tyle. Nie jestem jego widzem, na twitchu siedziałem u niego może z 4h ale jak widzę ten spam na chacie innych streamerów z pobiciem menela w kółko to już mnie to nudzi. Większość tych
  • Odpowiedz