Aktywne Wpisy

Wrrronika +1
Jedyne co mi w życiu potrzebne to:
Tlen
Woda
Kalorie
Tlen
Woda
Kalorie

Nawoja +31
Hejka Mirki i Mirabelki, entuzjaści druku 3D! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Ostatnio przedstawiałam wam stronę Szpuler. Chciałabym ponownie zaprosić do pobrania aplikacji/przejrzenia strony, ponieważ pojawiło się trochę nowości. Między innymi ukłon w stronę osób zajmujących się drukiem 3D na drukarkach żywicznych DLP, LCD i SLA #modelarstwo
Trochę zmian wizualnych i usprawniających korzystanie ze strony i aplikacji. Siostrzeniec stara się jak
Ostatnio przedstawiałam wam stronę Szpuler. Chciałabym ponownie zaprosić do pobrania aplikacji/przejrzenia strony, ponieważ pojawiło się trochę nowości. Między innymi ukłon w stronę osób zajmujących się drukiem 3D na drukarkach żywicznych DLP, LCD i SLA #modelarstwo
Trochę zmian wizualnych i usprawniających korzystanie ze strony i aplikacji. Siostrzeniec stara się jak
źródło: Szpuler empikk
Pobierz

Myślałem o trenerze personalnym, ale przy obecnych stawkach to średnio się spina z tym, co realnie bym zyskał. Dlatego szukam po prostu normalnego kumpla/kumpeli do wspólnych treningów — kogoś, kto też chce się ogarnąć i regularnie cisnąć. Nieważne, czy to siłownia, kosz, bieganie czy piłka — ważne, żeby była systematyczność i wsparcie z obu stron.
Sam mogę dorzucać motywację, przypilnować planu, ogarnąć karnet. Mieszkam w okolicach Żywca / Bielska-Białej, więc fajnie, jakby ktoś był z tych stron, ale nawet treningi online wchodzą w grę.
Może pomożecie z #wykopefekt? Albo macie jakieś grupy / miejscówki / ludzi, którzy też szukają partnera do ćwiczeń?
#silownia #motywacja #bielskobiala #zywiec
#mirkokoksy #mikrokoksy