Wpis z mikrobloga

Mirki, temat prosty, ale ważny — próbuję wrócić do regularnych treningów, a solo to średnio wychodzi. W domu mam trochę sprzętu (ławka, wiosła, rowerek), ale wiecie, jak to jest — motywacja bez drugiego człowieka siada po tygodniu.

Myślałem o trenerze personalnym, ale przy obecnych stawkach to średnio się spina z tym, co realnie bym zyskał. Dlatego szukam po prostu normalnego kumpla/kumpeli do wspólnych treningów — kogoś, kto też chce się ogarnąć i regularnie cisnąć. Nieważne, czy to siłownia, kosz, bieganie czy piłka — ważne, żeby była systematyczność i wsparcie z obu stron.

Sam mogę dorzucać motywację, przypilnować planu, ogarnąć karnet. Mieszkam w okolicach Żywca / Bielska-Białej, więc fajnie, jakby ktoś był z tych stron, ale nawet treningi online wchodzą w grę.

Może pomożecie z #wykopefekt? Albo macie jakieś grupy / miejscówki / ludzi, którzy też szukają partnera do ćwiczeń?

#silownia #motywacja #bielskobiala #zywiec
#mirkokoksy #mikrokoksy
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wielki_D: daj sobie spokój z takim podejściem, jak masz uzależniać swój trening od tego, czy trenujesz z kimś czy sam, ktoś Ci sie wysypie, i przestaniesz trenować?
  • Odpowiedz