Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Za młodu oglądałem jego kazania licząc że znajdzie się ta jedyna,że wymodle sobie żonę mimo nieśmiałości. Teraz już wiem że over 25 lat nigdy za rękę nigdy nic tylko kołchoz w miarę i piniondz jaki taki
  • Odpowiedz
@pies12347: najpiękniejsze jest to zderzenie z rzeczywistością, jak to mamy, babcie, ksiądz opowiada, że tak chłopczyku znajdziesz swoją miłość życia, a tam na horyzoncie właśnie takie laski i to dzisiaj standard. Ciekawe co kościół będzie młodym chłopom wmawiał, bierz przedymaną samotną matkę, a szybciej pójdziesz do nieba xd
  • Odpowiedz
  • 4
@pies12347:

Za młodu oglądałem jego kazania licząc że znajdzie się ta jedyna,że wymodle sobie żonę mimo nieśmiałości. Teraz już wiem że over 25 lat nigdy za rękę nigdy nic tylko kołchoz w miarę i piniondz jaki taki

Spróbuj odmówić Nowennę Pompejańską czteroczęściową w intencji znalezienia dobrej żony i zamów 9 mszy w tej intencji albo za dusze czyścowe. I czekaj cierpliwe.
  • Odpowiedz
@Varesi nie działa mimo to dalej wierze w Chrystusa i wierze ze ma dla mnie plan
Kiedyś się z nim umówiłem ze wytrzymam 365dni na no fap i znajdę żonę
Nie spełniłem celu narazie
  • Odpowiedz
@Varesi: bez pracy samo nie wejdzie. A nawet jeśli, to znam tyle historii o puszczających się katoliczkach (znam parę), że odradzam. Chyba, że potraficie dobrze grzmocić i trzymać przysłowiową ramę. Pulitowskiego znam i moim zdaniem opowiada rzeczy z idealistycznej, nierealnej dla większości perspektywy. No ale każdy ma swoje copium i cyrk. :)
  • Odpowiedz
Ciekawe co kościół będzie młodym chłopom wmawiał, bierz przedymaną samotną matkę, a szybciej pójdziesz do nieba xd

@centerario: Przecież te cucki już co najmniej od 15 lat mówią, żeby "nie skreślać kobiety, która pobłądziła". Zero godności. Do ślubu tylko dziewica.
  • Odpowiedz
  • 2
@PowiatowyBanan: Ja to wiem i rozumiem. Sądzę, że i tak lepsza taka katoliczka niż sfeminizowana Julka. Jego ciągnie do takich i powinien sobie znaleźć, bo ewidentnie go ciągnie i cierpi z tego powodu, że nie ma takiej przy sobie.
  • Odpowiedz
Sądzę, że i tak lepsza taka katoliczka niż sfeminizowana Julka.

@Varesi: no to już zależy od personalnych czynników i oczekiwań. Znam kilka kobiet, które raczej nie byłyby dla Ciebie atrakcyjne w kwestii wyznawanej ideologii (dość liberalnej, miały przygody "poza alkową", ale bawiły się z głową na karku, a nie między nogami Chada... Choć to też ;P) , ale są bardziej za swoim mężczyzną niż katoliczki, jakie poznałem.

Ja nie chciałbym
  • Odpowiedz
@Varesi: Piękna historia. Kobieta się pomyliła i myślała, że ma do czynienia z chadem, a to beciak mentalny byl.

Co zrobił beciak? Pobiegł do jakiegoś obcego faceta i powiedział że kobieta chciała się z nim r----c.
Panna bedzie musiała być ostrożniejsza w przyszłości, zrobi 2-3 takie pomyłki i żaden beciak z lokalnego kościoła już się z nią nie ożeni jak już się wybawi.
Kobitka musi uwazac zeby nie popsuć sobie
  • Odpowiedz