Aktywne Wpisy

Graner +9

Larsberg +1
Czy są tutaj ludzie którzy przeszli pierwszego Stalkera czyli Cień Czarnobyla na poziomie Master?
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
źródło: temp_file2445200029531261653
Pobierz

Spróbuj odmówić Nowennę Pompejańską czteroczęściową w intencji znalezienia dobrej żony i zamów 9 mszy w tej intencji albo za dusze czyścowe. I czekaj cierpliwe.
Kiedyś się z nim umówiłem ze wytrzymam 365dni na no fap i znajdę żonę
Nie spełniłem celu narazie
@centerario: Przecież te cucki już co najmniej od 15 lat mówią, żeby "nie skreślać kobiety, która pobłądziła". Zero godności. Do ślubu tylko dziewica.
@Varesi: no to już zależy od personalnych czynników i oczekiwań. Znam kilka kobiet, które raczej nie byłyby dla Ciebie atrakcyjne w kwestii wyznawanej ideologii (dość liberalnej, miały przygody "poza alkową", ale bawiły się z głową na karku, a nie między nogami Chada... Choć to też ;P) , ale są bardziej za swoim mężczyzną niż katoliczki, jakie poznałem.
Ja nie chciałbym
Co zrobił beciak? Pobiegł do jakiegoś obcego faceta i powiedział że kobieta chciała się z nim r----c.
Panna bedzie musiała być ostrożniejsza w przyszłości, zrobi 2-3 takie pomyłki i żaden beciak z lokalnego kościoła już się z nią nie ożeni jak już się wybawi.
Kobitka musi uwazac zeby nie popsuć sobie