Aktywne Wpisy

jmuhha +4
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego kierowcy pozwalają jeździć dziecku bez przypiętego wozka? ლ(ಠ_ಠ ლ)
źródło: 1000021960
Pobierz
gerwazy-oko +17
dopoki na #linux nie bedzie mozna grac we wszystkie mozliwe gry
dopoki na #linux nie bedzie wszystkich sterownikow do sprzętu (nie mowie tu o sterownikach do sprzetu w pc)
dopoki #linux nie bedzie prostym i intuicyjnym systemem
nigdy nie dogoni #windows
jest 2025 rok linuksiarze spamuja tym linuchem kazdego dnia zamiast pochylic sie nad powyzszymi problemami. gwarantuje ze jakbym mogl np sprawic ze moj
dopoki na #linux nie bedzie wszystkich sterownikow do sprzętu (nie mowie tu o sterownikach do sprzetu w pc)
dopoki #linux nie bedzie prostym i intuicyjnym systemem
nigdy nie dogoni #windows
jest 2025 rok linuksiarze spamuja tym linuchem kazdego dnia zamiast pochylic sie nad powyzszymi problemami. gwarantuje ze jakbym mogl np sprawic ze moj

Chłopaki zapominacie o "odpowiednim pasku do Spodni" bo to już przeszłość teraz żeby zdobyć dziewczynie trzeba mieć "Czyste Buty" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Orginalne Zdjęcie
źródło: 1000079716
PobierzO nigdy o tym nawet nie myślałem dzięki za uwagę( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie mam pojęcia być może dlatego że piszę takie wpisy jakie pisze i potem ludzie mają z tego bekę po prostu XD
Czyli jak umyję moje buty to w końcu zdobyte dziewczynę?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Warunek konieczny no chyba że jesteś Chadem wtedy to wiadomo że to już nie jest takie "koniecznie"( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawy pomysł muszę powiedzieć xd
Nie mam pojęcia XD być może po prostu włączył mu się tryb "wujka" po prostu na starość XD (bo raczej już ma swoje lata za sobą)
synek jaki blakpyl idziesz na diskotekie i prosisz pannicę do tańca mówię ci
źródło: image
PobierzPoza tym to pisior co synka wciągnął do tvp w czasach pisu. Koleś udaje zwykłego szaraczka, a jest mendą z układu.
Napędza oglądalność tylko- walić go i nie oglądać po prostu.
@Eugeniusz_Zua:
No dosłownie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Znaczy no wiadomo on myśli jak myśli powinien za jego czasów wystarczyło żeby facet "nie pił i bił" i już mógł sobie znaleźć jakąś kobiete + wtedy zazwyczaj nie było zbyt dużego wyboru w przypadku obu płci bo ani nie było wtedy internetu ani też podróże po kraju były wtedy chyba takie łatwe więc zostawali jedynie kobiety i mężczyźni w okolicy no ale teraz czasy mamy zupełnie inne ale niektóry
Dokładnie powinien być może zrobić jakiś kollab z Dzikim Trenerem XD to by dopiero była by coś XD
Jakby co to staram się dbać o siebie mam swój skin care staram się ubierać całkiem ładnie i itp: a mimo tego i tak żadna mnie nie chcę XD ciekawe czemu( ͡° ͜ʖ ͡°)