#gry #pc #pcmasterrace #komputery Na jakich stronach szukać dobrych gotowych zestawów PC z wgranym Windowsem? Wiem, że ludzie odradzają allegro. Nie znam się na składaniu komputerów. Mam budżet tak max 4500zł
@First999: hardpc ma akceptowalne. według mnie za dużo ich mają, paraliż decyzyjny pewnie wywołuje zwłaszcza u klienteli która kupuje gotowce.
z Twoim budżetem to się raczej windowsa kradnie a nie płaci za niego 600zł, 600zł z tym budżetem to różnica pomiędzy niezła grafą a kupą albo pomiędzy przestarzałą, nieulepszalna platformą a nówką na 6 lat.
@First999: za 4500 to Ci chłopy z wykopu dobrego kompa poskładają. A jak kupisz wszystkie części w jednym sklepie to sklep Ci go złożyć za friko pewnie.
Na jakich stronach szukać dobrych gotowych zestawów PC z wgranym Windowsem? Wiem, że ludzie odradzają allegro. Nie znam się na składaniu komputerów. Mam budżet tak max 4500zł
z Twoim budżetem to się raczej windowsa kradnie a nie płaci za niego 600zł, 600zł z tym budżetem to różnica pomiędzy niezła grafą a kupą albo pomiędzy przestarzałą, nieulepszalna platformą a nówką na 6 lat.
@First999: ale my się znamy :-)