Wydaje mi się, że większość osób już zapomniała ale dalej rozwala mnie jak potężny mąż stanu Nawrocki, zawsze taki mocny, pojechał na wizytę do Trumpa i siedział jak trusia, cały spięty i tylko ładnie przytakiwał XD
@Le_Mon ja pierdzielę z jednej skrajności w drugą. Pisowcy sobie walili konia jak to potężny Nawrocki pręży muskuły u Trumpa. Platformiarze o tym, że siedział jak trusia. Weźcie się ogarnijcie.
już Ci napisałem, w dyplomacji się tego nie robi na pewnym szczeblu. Wszystkie rozmowy "w 4 oczy" zawsze są z tłumaczami,
@nie_umiem_inwestowac: bo ci tak ciotka z urzędu powiedziała? XD Dlatego np macron , tr,ump mertz I inni gadają sami przy stole i za zamkniętymi drzwiami, bo każdy ma tłumacza? XD
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
#polityka #usa
źródło: trump-nawrocki
Pobierz@nie_umiem_inwestowac: bo ci tak ciotka z urzędu powiedziała? XD
Dlatego np macron , tr,ump mertz I inni gadają sami przy stole i za zamkniętymi drzwiami, bo każdy ma tłumacza? XD
Twoja matka mi tak powiedziała w przerwach od obciagania