Wpis z mikrobloga

Czy dobrze widze, że estrogenowy pousuwał na youtubie prawie wszystkie filmy i zapisy ze streamów z Amandą?
Trafiłem na to przypadkiem szukając tego halloweenowego live'a sprzed roku gdzie siedzieli w przebraniach i nie można go znaleźć.

Ziemniaczana królowa chyba już nie wróci, its over dla logoluda

#kiszak
julianludokiep88 - Czy dobrze widze, że estrogenowy pousuwał na youtubie prawie wszys...

źródło: 221159

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 140
@julianludokiep88: Czyli wychodzi na to że te kostiumy i ciekawy kontent to był z inicjatywy Amandy, a jak sam ma coś zorganizować na np. halloween to woli z chłopami zmywarke "naprawiać" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ziemniaczana królowa chyba już nie wróci

@julianludokiep88: Wiedziała kiedy s--------ć z tonącego okrętu. Ale tam u eunucha musi się dziać pod kopułką. Zostawia cie kobieta i zostajesz nowym disem. Wczoraj nie wytrzymał i z miną zbitego psa wcześniej zakończył strima xD.
  • Odpowiedz
Ziemniaczana królowa chyba już nie wróci

@julianludokiep88:

Czy ja wiem. Trzeba pamietac, ze to para toksycznych patusów a w takich zwiazkach ludzie bardzo czesto wracaja do siebie. A żadne z nich nie wydaje sie mądrzeć z biegiem czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Vezz: Czy ja wiem, Amanda jest specyficzna ale widać było że w pewnym momencie zaczęła się trochę odcinać od jego patologicznych zachowań. Czy to tylko pod publike czy nie to sie okaże, ale u niej widać lekka zmiane na lepsze.
  • Odpowiedz