@naokimistrzapjo jakiś miesiąc temu czytałem mega ciekawy artykuł w którym wyliczono że rosyjsk gospodarka w wyniku braków prądu, internetu traci 37 mln dolarów.
@naokimistrzapjo: generalnie to fragment jednej podmiejskiej dzielnicy nie miała prądu i to nie pierwszy raz - nie ze względu na drony. Ale i tak zawsze miło z cudzego nieszczęścia
mnie śmieszy że we własnym państwie mają uja do powiedzenia xD i wszystko zależy od jakiś dziadów na Kremlu
@Paulgl91: w Polsce też mamy uja do powiedzenia i stwierdzenie, że wszystko zależy od jakichś dziadów z Wiejskiej jest wersją optymistyczną, bo ta bardziej pesymistyczna wskazuje główne centrum zależności Brukselę bądź Berlin.
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Bo mnie tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ukraina #rosja #wojna
Na godzinę.
@naokimistrzapjo: mocne słowa
źródło: image
Pobierz@Paulgl91: w Polsce też mamy uja do powiedzenia i stwierdzenie, że wszystko zależy od jakichś dziadów z Wiejskiej jest wersją optymistyczną, bo ta bardziej pesymistyczna wskazuje główne centrum zależności Brukselę bądź Berlin.