Aktywne Wpisy

lord-nihilus +60
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jakie marki perfum uważacie za przereklamowane, a które za niedocenione?
Ja nigdy nie zrozumiem fenomenu marki Xerjoff. Żadna z ich kompozycji mnie nie zaskoczyła i nie znalazłem w nich nic szczególnie odkrywczego. Do tego kompletnie nie podobają mi się flakony. Jedynym zapachem, który faktycznie przypadł mi do gustu, jest Erba Pura - ale tylko zimą i na kobiecie, wtedy potrafi pachnieć naprawdę świetnie, no ale nie za tą cenę.
Z kolei Lalique
Ja nigdy nie zrozumiem fenomenu marki Xerjoff. Żadna z ich kompozycji mnie nie zaskoczyła i nie znalazłem w nich nic szczególnie odkrywczego. Do tego kompletnie nie podobają mi się flakony. Jedynym zapachem, który faktycznie przypadł mi do gustu, jest Erba Pura - ale tylko zimą i na kobiecie, wtedy potrafi pachnieć naprawdę świetnie, no ale nie za tą cenę.
Z kolei Lalique

Jaką dużą torbę podsiodłową polecacie i dlaczego? Listopad się zaczął to i będą promocje, więc trzeba czas dobrze wykorzystać, Myślę intensywnie o kilkudniowych wypadach na rowerze w następnym roku, stąd też pytanie do ekspertów. Zależy mi przede wszystkim na stabilności i pakowności, a nieprzemakalna to już chyba standard?.
Sam do tej pory mam i używam tylko jednej torby Ortlieb Saddlebag 2. Jest to świetna torba. ale można o niej w skrócie powiedzieć: za duża na codzień i za mała na bikepacking. Tu się trochę na jej temat rozgadałem, może komuś się przyda.
#rower #rowery #szosa #gravel #kolarstwo
@szwajcarski-szlak: tą mam
@G06DbT: To ja bym pewnie celował w tą 16L. Coś negatywnego na temat tej 8L napiszesz, czy same pozytywy?
Czy same pozytywy? Nie, ma jedną upierdliwą wadę. Paski mocujące pod siodełko (nie boa), są troszkę za długie,
@klefonafide @mpetrumnigrum Jeśli pójdę w opcję