Wpis z mikrobloga

• 15
@Huptys:

Mialem pisac, ze typ brzmi jak ten caly Multi Cum, ale potem popatrzylem dokladniej na nick i to jest Multi cum XD
  • Odpowiedz
@Huptys a to bardzo świeże. Hmmmmm...
Myślę, że to były pierwsze biki między Snejkim a ludźmi z cd actin albo gry online + Bartekgm.
Ewentualnie późniejsze wydarzenia po tym jak tag zaczął już mocno im wylewać się na tt i inne części intetenetu
Edit: dodam jeszcze przepychanki z Kolekcjonerem
  • Odpowiedz
Undertaker to ja XD Poszło dosłownie o to, że Kolekcjoner zrobił "recenzję" Last Epoch, bo w opisie był hasztag "recenzja" mimo, że kolekcjoner sam w filmie nie mówi, że to recenzja i tytuł również nie mówi, że to recenzja. Ten łysy, który analizował film Kolekcjonera o ludologach wspominał właśnie o tym materiale z Last Epoch i sam też powiedział, że to nie recenzja. Ja również o tym napisałem na czacie u snejkiego,
  • Odpowiedz
@Huptys: to od tych samych ludzi którzy potem płaczą że na wykopie się tylko obraża kiszaka chociaż to nieprawda? xD
Chyba nigdy na tym tagu nie było takiego wylewu frustracji i nienawiści jak od tego typa na co dzień na twitterze albo na tym czacie snejkiego xD
  • Odpowiedz