Aktywne Wpisy

wfyokyga +27
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz
donfallo +35
źródło: temp_file4528602832762711303
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz
źródło: temp_file4528602832762711303
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wydaje mi się, że ludzie którzy przesiadują w nocy boją się trochę konfrontacji z rzeczywistością.
Mi się najlepiej śpi od 3-9/10. Ale ciężko tak z dzieciakiem i robotą funkcjonować
@dafto: dziecko do bidula, i zwolnić się z roboty ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@G06DbT: ja mam tak samo od jakiegoś czasu xD Nie chce mi się siedziec do 00-01, tylko wolę wstać 5/6. Chyba jestem w trakcie przemiany w dorosłego xD
Im starszy jestem tym mam podobnie.
To nie jest kwestia jakiegoś lubienia czy wyboru, ani chyba nawet wieku, bo już prawie 35 lvl i nic się nie zmieniło. xD
@Project_Im_Not_Going_In: kołczowie najpierw cisnęli, że trzeba wstawać o 4:30, ale później skumali, że idealizuja i tym co lubią siedzieć do późna nie wepchaja kursu, więc zaczęła się gadka, że każdy jest inny i siedź sobie kiedy chcesz, byle byś kupił xD
Koniec końców to zależy od człowieka, ale jako ogółu, a nie tylko tego czy jest sową, ślimakiem, czy cykadą ( ͡° ͜ʖ
Tymczasem przychodzi wieczór i mrok, ja zostaję sam ze swoimi myślami, otwieram p--o, odpalam jakiś film, podcast czy muzykę aby sobie
@Project_Im_Not_Going_In: no teraz chłopie to odpłynąłeś. Co ma piernik do wiatraka? W jaki sposób kładzenie się późno i wstawanie późno pozwala na uniknięcie konfrontacji z rzeczywistością?
@marek-termanowski: To kiedykolwiek się dało? xD