Aktywne Wpisy

Fala_Magnezu +72
Przeglądając komentarze, wiele razy się zetknąłem z opinią, że Kaja ma świetną figurę, niektóre dziewczyny pisały, że jej zazdroszczą.
Brak jakichkolwiek (!) krągłości, wąskie biodra, płaskodupizm, typ skinny(fat), mięśnie zwiotczałe (było widać na plaży, łydki typu zwisy), plecy skrzywione. Jedyną zaletą jest to, że nie jest gruba.
Po co tak zakłamywać rzeczywistość? Kaja ma wiele zalet ale dobra sylwetka do nich na pewno nie należy. Czy jakieś osoby broniące super figury Kai
Brak jakichkolwiek (!) krągłości, wąskie biodra, płaskodupizm, typ skinny(fat), mięśnie zwiotczałe (było widać na plaży, łydki typu zwisy), plecy skrzywione. Jedyną zaletą jest to, że nie jest gruba.
Po co tak zakłamywać rzeczywistość? Kaja ma wiele zalet ale dobra sylwetka do nich na pewno nie należy. Czy jakieś osoby broniące super figury Kai
źródło: 1000005279
Pobierz
gustaffos +226
Ogórki w maku grubsze od mięsa xD
#mcdonalds
#mcdonalds
źródło: 589953142_2340431046386456_1600979666457753354_n
Pobierz

Myślałem, że jest to najlepsze CV z możliwych. Dopóki nie wrzuciłem go w #chatgpt z zapytaniem co by tu poprawić.
Okazuje się że to guwno nie cv
nawet szablon na którym robiłem zbeształ
zasrana inteligencja w dupe osrana mać
#praca #pracbaza #szukampracy
@PodniebnyMurzyn: @G06DbT: ważne, chyba że pracujesz w IT gdzie szpetne ryje można na zdalną wykopać a liczy się tylko skill
Ani dnia w IT nie przepracowałem, nawet w biurze nie pracowałem. Z mojego doświadczenia wiem, że zdjęcie w CV jest ważne tylko dla jakichś debili w HR, co się nie znają na robocie.
@G06DbT: nie, a o co chodzi?
@G06DbT: zarówno ja, baby z HR-u oraz cały świat uważamy, że zdjęcie z mordą w CV jest istotne. "Nie liczy się wygląd tylko charakter/skille" a guwno, jak Kasia ma 100 takich samych CV to wybierze kwadratową mordę
@JurgenKlinsman: a no to okej :>
@JurgenKlinsman: nie jestem vifonem, ale nigdy nie miałem problemu z zatrudnieniem.
ja pracuje w e-commerce przy rozwoju sprzedaży i zarządzaniu zespołem pachołów z marketingu/grafików
@G06DbT: przemysł, czyli możesz być zarówno inżynierem, lakiernikiem, monterem izolacji albo pionkiem co prze 8h nakręca nakrętki na wkręty
@G06DbT: aha, czyli sklejasz kable taśmą szkot. Szkotem druty kleisz mordo. Tam nie trzeba zdjęcia w CV
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale obecne maszyny to bardzo drogie zabawki.
@JurgenKlinsman: a jeszcze dodam, bo teraz w sumie mi przyszło do głowy. Kruche ego musisz mieć jak na "managera", skoro tak płaczesz o innych.
Pewnie twoi podwładni to aż uwielbiają pracę z tobą, i tylko czekają, aż się stracisz.
czyli zaraz będziesz bezrobotny