Aktywne Wpisy

AmarenoMORENO_00 +696
I tak to się dzieje w tym matriarchacie
#pieklomezczyzn ale i piekło dzieci bedącymi ofiarami wojen swoich rodziców
#pieklomezczyzn ale i piekło dzieci bedącymi ofiarami wojen swoich rodziców
źródło: temp_file2579597202026068900
Pobierz
Nacho_Libre +16
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Myślałem, że jest to najlepsze CV z możliwych. Dopóki nie wrzuciłem go w #chatgpt z zapytaniem co by tu poprawić.
Okazuje się że to guwno nie cv
nawet szablon na którym robiłem zbeształ
zasrana inteligencja w dupe osrana mać
#praca #pracbaza #szukampracy
@PodniebnyMurzyn: @G06DbT: ważne, chyba że pracujesz w IT gdzie szpetne ryje można na zdalną wykopać a liczy się tylko skill
Ani dnia w IT nie przepracowałem, nawet w biurze nie pracowałem. Z mojego doświadczenia wiem, że zdjęcie w CV jest ważne tylko dla jakichś debili w HR, co się nie znają na robocie.
@G06DbT: nie, a o co chodzi?
@G06DbT: zarówno ja, baby z HR-u oraz cały świat uważamy, że zdjęcie z mordą w CV jest istotne. "Nie liczy się wygląd tylko charakter/skille" a guwno, jak Kasia ma 100 takich samych CV to wybierze kwadratową mordę
@JurgenKlinsman: a no to okej :>
@JurgenKlinsman: nie jestem vifonem, ale nigdy nie miałem problemu z zatrudnieniem.
ja pracuje w e-commerce przy rozwoju sprzedaży i zarządzaniu zespołem pachołów z marketingu/grafików
@G06DbT: przemysł, czyli możesz być zarówno inżynierem, lakiernikiem, monterem izolacji albo pionkiem co prze 8h nakręca nakrętki na wkręty
@G06DbT: aha, czyli sklejasz kable taśmą szkot. Szkotem druty kleisz mordo. Tam nie trzeba zdjęcia w CV
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale obecne maszyny to bardzo drogie zabawki.
@JurgenKlinsman: a jeszcze dodam, bo teraz w sumie mi przyszło do głowy. Kruche ego musisz mieć jak na "managera", skoro tak płaczesz o innych.
Pewnie twoi podwładni to aż uwielbiają pracę z tobą, i tylko czekają, aż się stracisz.
czyli zaraz będziesz bezrobotny