Wpis z mikrobloga

@Horrorystyczny_Demon_Pagona: receptory GABA najtrudniej się regenerują i po tych ciągach będzie to długa droga do przywrócenia w miarę dobrej kondycji ich. Ogólnie nadużywanie niektórych leków ale też i fenibutu robi spore spustoszenie w kontekście zaburzeń lękowych, ataków paniki w przypadku ich odstawiania. Działają tylko objawowo ale jednak nie można ich brać długo bo potem są problemy. No jak mus to mus tylko bez dziwnych eksperymentów
  • Odpowiedz
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: no z rok chyba bedzie trzeba... ja jak przestalem brac samą pregabaline to conajmniej 2 miesiące do siebie dochodzilem przez ten czas 0 motywacji bezsennosc nerwy, kazdego paprocha na ciele czulem bo taki nadwrazliwy uklad nerwowy mialem tragedia xD a co dopiero taki mix jak ty, trzymam kciuki
  • Odpowiedz
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: Mnisi nie robią matchy.

A tak poważnie to rozumiem że może cię nie stać ale w takim razie po co pić coś co tobie szkodzi, a nie pomaga. Ta "matcha" nie da tobie efektów których się spodziewasz.

Myśle że lepiej by było znaleźć jakąś alternatywę do drogiej matchy wysokiej jakości która jest o wiele tańsza a nadal zdrowa (w porównaniu do matchy z twojego zdjęcia która nie ma absolutnie
  • Odpowiedz
@loculi: Ja sie bardzo dobrze psychicznie czuję po tej matchy, nie pobudza tak jak kawa, ale łagodniej i mam dobry nastrój i będe ją sobie nadal pił. Wyraźnie czuję działanie l-teaniny.

która nie ma absolutnie żadnych wartości odżywczych a w zamian masz metale ciężkie i pestycydy zdelegalizowane w Europie)

@loculi: a skąd to wiesz?
  • Odpowiedz