Wpis z mikrobloga

via Wykop
  • 2
hehe nic nie rozumiem jaki pies? jakie rodo?

@hans-kloss-23: to wpis z głownej wypoku, skojarzył mi się z argumentacją Tercetu Egzotycznego (Krzychu Palmowy, Moderator Kuba i PhonmPhen Chemik jak sie okazuje).
Proszę od miesięcy - napisz maila jak cos nie pasuje. Ni ch... zgłaszają i przegrywaja. Z Kamboshotami mieli farta. Myslałem, że to zorganizowana akcja, ale przeceniłem możliwości Tercetu.
  • Odpowiedz
@lskx: aaa rozumie! "Ni ch... zgłaszają i przegrywają" - bo nie robią tego bo myślą ze maja jakieś straty wizerunkowe i chcą to skorygować, tylko po to abys ty ucierpiał, to ma być "zemsta". wola po prostu zgłaszać a nuż w końcu się uda. a ze maja niby jakieś teoretyczne podstawy to raczej nie poniosą żadnych konsekwencji tego nękania.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
o nie robią tego bo myślą ze maja jakieś straty wizerunkowe i chcą to skorygować, tylko po to abys ty ucierpiał, to ma być "zemsta". wola po prostu zgłaszać a nuż w końcu się uda. a ze maja niby jakieś teoretyczne podstawy to raczej nie poniosą żadnych konsekwencji tego nękania.

@hans-kloss-23: yeeep, wykorzystali na dzis wszystkie mozliwe formy zgłoszenia. moga jeszcze uzyc POKAZYWANIE DZIECI, ale ja pokazuje ich zachowania wiec...
  • Odpowiedz