Aktywne Wpisy

MonazoPL +166
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 1500x1500 v2
Pobierz
FrizPL_ +637
Macie swoje wolne media xD
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
źródło: d1601edbd464c018e00077277e6f98070b2aab999885c153ba99f77151f43cf5
Pobierz

Ostatnio choroba rozłożyła mnie na tyle mocno, że odpuściłem rowerowe wyprawy. Dzisiaj jednak nastąpił niesamowity zbieg wszelkich okoliczności sprzyjających spędzaniu czasu w otoczeniu natury - idealna pogoda bez wiatru, dzień wolny od kołchozu, dobry stan zdrowia, udany sen. Nie mogłem odpuścić.
W planach było zrobienie 10km tak na rozgrzanie, no i chciałem posiedzieć sobie w lesie a nie jeździć. Stwierdziłem jednak, że skoro rzadko trafiają się teraz dni z fajną pogodą, to lepiej będzie poświęcić więcej czasu na przebywanie poza pieczarą huopską. Takim oto sposobem wyszło ponad 30km. W połowie drogi był przystanek na wypicie energola i podziwianie widoków.
Dobrze dla jego to zrobiło, bo z rana taki zamulony huop był, a teraz taki ożywiony bardziej.
#rowerowyrownik #rower #przegryw #spierdotrip
Skrypt | Statystyki
źródło: kands
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz@HuopWsiowy: No właśnie, czasem trzeba se pojeździć po lesie szutrowymi ścieżkami w łonie natury, a nie wzdłuż autostrady tylko na drodze technicznej/serwisówce xd Dlatego ja se crossa kupiłem w 2022, tego kandsa maestro. Polska firma i nic lepszego w tej cenie nie ma. Osprzęt cały Deore. Nawet korba, która kosztuje normalnie chyba 300 zł i przerzutka
źródło: image
Pobierz@HuopWsiowy: na julki przeczytałem, ehhh, powoziłoby sie na ramie jakieś płodne suczysko (。◕‿‿◕。)