Wpis z mikrobloga

@SebaWayneFAS: dziwnym trafem wczoraj powiedział to podnóżek PDFa Marcoń xD to że wardętka jest psycholem i wprowadzał zasade zakaz spółkowanai wiemy ale najbardziej śliską kreaturą jest boxdel który poświęcił wczoraj swojego koleżke Izaka żeby uderzyć w Zwyrola za pomocą Marconia xD
  • Odpowiedz
ale masz na to jakieś białko nie?

@SebaWayneFAS: a skąd Natan miałby mieć info z GOATS gdzie oprócz wardętki który mu tego nie powiedział napewno jest też Boxdel czyli jego wafel? I tak o przypadkiem ten wafel boxdela uderzył bez okazji konkretnej w wardętke
  • Odpowiedz
  • 0
@sperg44: ale przeciez to ze wardetka zwolnil typiare z GOATS co sie lizala z Izakiem wiadomo od momentu kiedy pierwszy raz sie dowiedzielismy ze Izak sie lizal z typiara z GOATS a nie od wczoraj
  • Odpowiedz
@SebaWayneFAS: no i to jest nietrafiony argument bo po wardętce też często cisnei to wcale nie rzadziej niż na boxdela. Poza tym gadam na niego bo mam awersje do PDFow i uważam że nie powinni być bezkarni. Jest wiele powodów dla których nie tylko ja tutaj ciągle na niego gadam
  • Odpowiedz
@SebaWayneFAS jedyne co teraz zrobiłeś to spłyciłeś i rozmiekczyles temat. Bo ja wardetke krytykuje za konkretne rzeczy ale wam jest łatwo pod narrację powiedzieć że każdy kto krytykuje boxdela jest od wardegi
  • Odpowiedz
@SebaWayneFAS: Za waleczkę to byś boxdelowi tak pento o----ł ze Natalka była by dumna. Tylko nie rozumiem czemu do Wardengi skaczesz. Jakim zwyrolem by nie był, to głupi nie raz udowodnił ze nie jest. Wie ze najlepsze co może dać takiemu rakowi jak ty to jest atencja - wiec jej nie dostaniesz xdd
  • Odpowiedz
@SebaWayneFAS no właśnie i najgorsze jest to że jedyna osoba która poruszyła temat zwyrolstwa ekipy PDFów i ich odpalów jest wardetka który się z tego utrzymuje. Dlatego my się nie dzielimy na czarne orzelki i kolegów baxtona którego poznałeś w kuluarach i dlatego go bronisz ani na watahę.
  • Odpowiedz