Wpis z mikrobloga

Poszedłem dzisiaj na pocztę odebrać polecony, przed wejściem siedzi karyna z czokapikiem i cos tam sobie pisze. Przy ladzie stoją 3 osoby, ja byłem czwartą. Jakas babcia płaciła za rachunki i trochę jej schodziło.

Stoimy juz tak kilka minut a tu wpada karyna z czokapikiem i mówi, ze sie spieszy do lekarza i czy ją w puścimy. Ja mówię, ze tez sie spieszę a przede mną dziadek chyba nie usłyszał. A więc zniesmaczona stanęła za mną i gdzieś dzwoni i mówi, ze w dzisiejszych czasach ludzie kultury nie mają i cos tam stęka.

Dziadek przede mną nie ogarniał tabletu i nie wiedział jak sie podpisać i dość długo mu z tym schodziło.

Przyszła na mnie pora a więc daje awizo a pani w okienku prosi o dowód ja sie pytam czy mobywatel może byc a ona, ze ok.
Pech chcial (XD)ze musiałem zaktualizować aplikacje i poczekać chwilę zanim sie uruchomi
Katyna przez telefon gada do kogoś ze z Rogerem sie spóźni przeze mnie ( ͡ ͜ʖ ͡)
Ja na końcu dokupiłem kilka krzyżówek zeby wydłużyć czas oczekiwania tej karyny I czuje, ze dobrze zrobiłem ( ͡º ͜ʖ͡º)

#p0lka #polka #zwiazki #poczta #przegryw
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
A ja z kolei odwrotnie do opa, ogarnij się. Jak mnie wkurzają takie niemoty które nie potrafią pomyśleć jedna czynność do przodu. Tak jak ludzie w sklepie, czekają aż kasjerka wszystko skasuje, są zszokowani że ta podaje kwotę do zapłaty i oni dopiero zaczynają grzebać w torebce żeby poszukać portfela.
  • Odpowiedz
  • 0
@piratestorm jasne jasne. Pewnie ty jesteś tym mądrym który na taśmie w sklepie kładzie butelkę na leżąco w poprzek, że się turla przy każdym szarpnięciu. Albo zatrzymujesz się w przejściu w drzwiach żeby scrollowac tik tok czy inny grinder co wy tam teraz używacie.
Ten wpis to tylko wymówka na swoje nieogarniecie. Polka i czokapik nie istnieją
  • Odpowiedz