Aktywne Wpisy

johnshepard2000 +56
Ciąg dalszy spowiedzi gotki. Twierdzi, że jest prześladowana i nękana. Jej bad boy by powiedział, że taka jest cena funkcjonowania w Internecie XD Ciężko współczuć.
#kiszak
#kiszak

Huptys +15
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Stoimy juz tak kilka minut a tu wpada karyna z czokapikiem i mówi, ze sie spieszy do lekarza i czy ją w puścimy. Ja mówię, ze tez sie spieszę a przede mną dziadek chyba nie usłyszał. A więc zniesmaczona stanęła za mną i gdzieś dzwoni i mówi, ze w dzisiejszych czasach ludzie kultury nie mają i cos tam stęka.
Dziadek przede mną nie ogarniał tabletu i nie wiedział jak sie podpisać i dość długo mu z tym schodziło.
Przyszła na mnie pora a więc daje awizo a pani w okienku prosi o dowód ja sie pytam czy mobywatel może byc a ona, ze ok.
Pech chcial (XD)ze musiałem zaktualizować aplikacje i poczekać chwilę zanim sie uruchomi
Katyna przez telefon gada do kogoś ze z Rogerem sie spóźni przeze mnie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ja na końcu dokupiłem kilka krzyżówek zeby wydłużyć czas oczekiwania tej karyny I czuje, ze dobrze zrobiłem ( ͡º ͜ʖ͡º)
#p0lka #polka #zwiazki #poczta #przegryw
@Kotlet_z_Chabowy: Potwierdzam, byłem tym dziadkiem. Tak na prawdę udawałem że nie słyszę żeby się nie wpierdzieliła. Tablet też ogarniałem.
Ten wpis to tylko wymówka na swoje nieogarniecie. Polka i czokapik nie istnieją