Wpis z mikrobloga

Czego to już doszło że filiperzy żeby sprzedać mieszkanie muszą robić reklamy na youtube.
(Nie wiem co tagować)

Wysłuchałem tej reklamy gosc przekonuje że kupując od flipera jest taniej i masz wyższej jakości wykończenie.
Moim zdaniem jesy drogo bo maksymalnie chca wycisnąć z mieszkania. A jakość jest marna - ochlapia farbą płytki, dadzą nowe firanki. Koniec końców płacisz nie za swój styl a takie konkretne rzeczy jak np wymiana okien leży

#nieruchomosci #patodeweloperka #deweloperuch #polska #fliperzy
Belzebub - Czego to już doszło że filiperzy żeby sprzedać mieszkanie muszą robić rekl...

źródło: 1000024896

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Belzebub: i właśnie to jest główny argument żeby zapłacić te parę złotych za yt premium, a jak ktoś mniej leniwy to tam naściągać jakichś blockerów. Jak sobie pomyślę, że miałbym zacząć dzień od złotych myśli fliperucha to aż mnie skręca xD
  • Odpowiedz
  • 0
@dr_papieros: jak nie chce reklama to YT uruchamiam w FF z wtyczką. Ale czasem korzystam z aplikacji YT i wtedy mam te reklamy.
Daj spokoj zeby placic za to wszystko. Juz wole czasem dac grosz bezposrednio twórcy materiału
  • Odpowiedz
@Belzebub: dokładnie, ja fliperrow bym porównał do handlarzy sprowadzanymi samochodami, którzy sprowadzają jakieś powypadkowe tipy, klepią po kosztach, wypastuja i sprzedają, często bez żadnej odpowiedzialności, bo "umowa na Niemca". Taki flipper robi dokładnie to samo z mieszkaniami - ma ładnie wyglądać na zdjęciach i ewentualnie podczas pierwszych oględzin ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Belzebub: Nie może być tansze. Każdy stopień niebezpośredniości (Deweloper -> klient VS Deweloper -> flipper -> klient) dokłada koszty. Ponadto deweloper ma dużo więcej marży do schodzenia cenowo niż flipper.
  • Odpowiedz