Aktywne Wpisy
kendo1206 +13
Mirki powiedzcie czy to ze mną jest coś nie tak czy to mojej żonie o------o. Jesteśmy razem 11 lat, 5 lat po ślubie. Do tej pory wszystko było spoko i w ogóle i nagle poszła do nowej pracy i poznała tam koleżaneczkę, która zaczęła ja toksycznie osaczać a ona nie widzi w tym żadnego problemu. Zaczęło się wracanie z pracy po 2 zmianie gdzie kończy pracę o 22 a wraca o 1-2

kleboldswaifuv2 +17
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Patologia trzymać takiego huskiego na 40 metrach
@WielkiNos: No ale co się czepiasz? Nie widzisz jak ten piesek z prawej strony ładnie się uśmiecha? Przecież muchy by nie skrzywdził( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak im to napiszesz, to dostaniesz na ryj "prędzej Cię jamnik pogryzie niż pitbull!!!" - uj mnie to obchodzi, na jamnika stanę i psa nie ma, a pitbull przy pierwszym ugryzieniu mi wyrwie kawał mięsa - taka lekka różnica
Nie broni się nawet argument, że niby broni domu, bo przecież jest w kojcu, a właściciele szybko zaczynają ignorować ciągłe ujadanie.
(╯°□°)╯︵
@ZartosXXX: Trzymalem na 50, wystarcza dlugie spacery i nie bylo zadnego problemu, wystarczylo z 7-10km i jak wrocil, to kladl sie spac jak zabity i trzeba bylo go budzic na wieczorny ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@motonita już widzę xd
źródło: temp_file9056589683301245105
Pobierz@ZartosXXX: Nie no, rybki, czy inny niewychodzący kot są ok
Ci ludzie powinni siedzieć w kaftanie...
To tak apropo argumentu że patologii odpowiedzialnej za pogryzienia jest mało, bo wcale nie ma większego grona idiotów którzy popierają takie patologiczne zachowania czy dają wsparcie moralne patusom, czyt. Ludzi którzy swoją ignorancją doprowadzają do większej liczby wypadków właśnie przez wierzenie w bzdury o proludzkiej rasie american bully
źródło: stopki
Pobierz