Aktywne Wpisy

MonazoPL +81
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 900 zł
Pobierz
Blackhorn +318
Ale mnie krindż łapie za każdym razem jak sobie przypomnę jak nie rozumiałem PPK, posłuchałem kuców i się z niego wypisałem na 2 lata.
#gielda #oszczedzanie
#gielda #oszczedzanie

Cechą charakterystyczna? Niczego nie boi się bardziej niż wolnego rynku i konkurencji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam nadzieję, że ten temat w końcu przebije się do mainstreamu. W końcu wiele osób otworzyło oczy, choć jeszcze niedawno plebs woził lekarzom pizzę na dyżur (xD).
PS Prawdopodobnie tą pizzę odbierał lekarz pełniący dyżur na przynajmniej trzech oddziałach jednocześnie, z czego 2/3 dyżuru przespał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#lekarski #medycyna #programista15k #zarobki #pracbaza #studbaza #wykopefekt
źródło: Bezrobotna elita narodu
Pobierzźródło: IMG_0425
PobierzA gdzie ja coś takiego napisałem?
Jest bardzo potrzebny, dlatego trzeba ich kształcić jak najwięcej i poszerzyć limity zarówno na studia, jak i specjalizacje ( ͡
I zrobią to wówczas na pewno lepiej niż zaspany stary dziad po 12 godzinach dyżuru na trzech oddziałach.
@francoisinho: Widać, że występujesz w pozycji eksperta (lub przynajmniej kogoś co tam coś wie) mając zerową wiedzę w temacie na który się wypowiadasz, najlepiej o tym świadczy, że wybrałeś internistów jako przykład xD
Internista działa według prostego schematu: objawy -> diagnoza -> leczenie. Boję się zapytać, co robisz zawodowo (jeśli oczywiście robisz cokolwiek) skoro jest to dla ciebie nie do ogarnięcia ( ͡°
@francoisinho: Jakbyś kliknął w mój profil to
Jeśli nikt go nie potrafi ogarnąć to jednym z tych, którzy nie potrafią go ogarnąć jest przede wszystkim lekarz, który nie potrafi zazwyczaj niczego więcej niż przepisanie antybiotyku na ból gardła i katarek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pięknie
No to już czytanie ze zrozumieniem się kłania ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pokazuje tylko, że masz zerowe pojęcie na tematy na które próbujesz rozprawiać.