@Asnah: No właśnie, u mnie na osiedlu działa fajna knajpa śniadaniowa, robią naprawdę smaczne i różnorodne śniadania, chodziliśmy wielokrotnie, ale ceny już odleciały tak że mimo że zarabiam bardzo dobrze to szkoda mi wydać np. 55 zł na śniadanie, czyli za dwójkę ponad 100 zł. Dlatego zaczęliśmy chodzić do tańszej obok, troche skromniejsze śniadania ale ceny jeszcze znośne. No ale jeśli w okolicy jest mało takich miejsc, a mieszkańców dużo,
@o__0: @littlebuzz: mi też fajnie wchodzą te nowe kanapki śniadaniowe w maku na bazie kotleta. te wrapy i stare kanapki na bazie jajka mają za dużo tłuszczu i są męczące. z oferty klasycznej fajny jest mcmuffin twarożek, ale w porównaniu do tej kotletowej to pozostaje niedosyt i ciężko się nim najeść
@vinmcqueen: kajzerka premium z kurczakiem to super śniadanie, dodatkowo tosty czy bekon czy pieczarki wchodzą jak złoto, szkoda że cena ich aż tak skoczyła
Ah pamiętam jak te kajzerki były w kuponach za 10 zł z kawą i frytkami xD
@Ka4az Pamiętam jak big mac z kuponów był za 5 zł ( ͡°͜ʖ͡°) i tak teraz jak jestem w maku przy okazji, ale coraz rzadziej, to wszystko z kuponów leci. Tak naprawdę gdyby nie sosy to bym w ogóle już tam nie przychodził, tylko w trasach co najwyżej.
@Umeraczyk: masz też bardzo fajne tosty z pieczarkami oraz z bekonem. Na śniadanie dobrze pasują, a jak czasem jadasz coś w McDonald's to wchodzą za free z punktami.
źródło: temp_file1379832231415700892
Pobierz@littlebuzz: a że chcesz drożej czy obniżka była ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Umeraczyk: ja to chodzę do maka tylko na śniadania, bo ich regularna oferta to syf
Komentarz usunięty przez autora
Sam znam co najmniej kilka takich biznesów.
Nie znam ani jednego gdzie to bogata żona zrobiła prezent mężowi ¯\(ツ)/¯
Jak się zastanowić sumie to nie znam ani jednej pary gdzie to kobieta utrzymuje niepracującego/słabo zarabiającego mężczyznę
Ah pamiętam jak te kajzerki były w kuponach za 10 zł z kawą i frytkami xD
@Ka4az: tylko McMuffin wieprzowy z jajkiem!
@Owlosiaty-Dzik: A jakie to jest średnie miasto?
i tak teraz jak jestem w maku przy okazji, ale coraz rzadziej, to wszystko z kuponów leci. Tak naprawdę gdyby nie sosy to bym w ogóle już tam nie przychodził, tylko w trasach co najwyżej.
@o__0: który jak masz pecha to też jest od 11 więc nie ma oferty śniadaniowej
Ale bułkę z rzodkiewką to Ty szanuj!
A kajzerka wieprzowa deluxe? Nie ma już? Swojego czasu byłem nią zauroczony, jeździłem sobie po nocnej zmianie na śniadanko. ʕ•ᴥ•ʔ
@Umeraczyk: zajebista jest ta buła
@revente: no a ja znam, i co moje albo twoje "znam" zmienia? ¯\(ツ)/¯
@radziuxd: dalej jest i jest przepyszna xD