Wpis z mikrobloga

• 324
@o__0 te bułkę z rzodkiewką i odwrócone bułki z jajem se pan wsadź wiesz gdzie. Ludzie to jedzą tylko temu, że wyłączają zwykłą ofertę xD
  • Odpowiedz
  • 414
@Umeraczyk: McDonald's chyba wie, że to niedobre, dlatego zmniejszyli te śniadaniowe muffiny żeby człowiek mniej się męczył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ka4az

Co wy gadacie. Podwójna kajzerka z wieprzowiną na śniadanie wchodzi jak złoto. Najlepsza kanapka w maku.

A daj Pan spokój z tłumaczeniem tego na wykopie, śniadaniówka w maku zawsze miała perełki do których standardowe kanapki z oferty dziennej nie mają podjazdu. Kajzerka z wieprzowiną w obecnej ofercie faktycznie chyba najlepsza ale dla mnie nieodżałowane są takie podłużne kajzerki które można było dostać z 10-15 lat temu, pamiętam że jadłem to
  • Odpowiedz
@Umeraczyk: Tak jak KFC nie lubię tak ofertę śniadaniową mają super, swego czasu jak miałem pracujące soboty od 8:00 w biurze, które było nad KFC to w połączeniu z Kuponami najadałem się do późnego obiadu za śmieszną kwotę.

A co do śniadaniówek - w swoim mieście widzę, że ruch spada, sporo osób chyba idzie raz, może dwa razy z ciekawości, płacą 70 zł za kawę, jajko sadzone i kiełbaskę w
  • Odpowiedz
@Umeraczyk: ludzie to jedza tylko dlatego ( ͡° ͜ʖ ͡°) i nie, nie tylko. Mc donalds to korpo nastawione na zysk, gdyby wychodzilo im ze ludzie wola na sniadanie o--------c burgera to byly by burgery. Sam jest w szoku ale okazuje sie ze jest gro ludzi, ktore na sniadanie woli odwrocona bulke z jajkiem
  • Odpowiedz