Aktywne Wpisy

MonazoPL +106
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
tesknilam_ +15
Podobają wam się takie krótkie grzywki? Mi tak i jestem ich fanką, lecz nie każdej będzie pasować. #rozowepaski #niebieskiepaski #wlosy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: temp_file1379832231415700892
PobierzNa Podlasiu też macie McDonalda?
@Ka4az:
źródło: image
PobierzA daj Pan spokój z tłumaczeniem tego na wykopie, śniadaniówka w maku zawsze miała perełki do których standardowe kanapki z oferty dziennej nie mają podjazdu. Kajzerka z wieprzowiną w obecnej ofercie faktycznie chyba najlepsza ale dla mnie nieodżałowane są takie podłużne kajzerki które można było dostać z 10-15 lat temu, pamiętam że jadłem to
A co do śniadaniówek - w swoim mieście widzę, że ruch spada, sporo osób chyba idzie raz, może dwa razy z ciekawości, płacą 70 zł za kawę, jajko sadzone i kiełbaskę w
Takie lokale to pralnia hajsu.
Ew prezent bogatego męża dla żonki która u---------a sobie że teraz będzie bizneswoman.
@revente: kurła :DDD
Wysrywu mizogińskiego w tym wątku się nie
źródło: obraz_2025-10-31_095032736
Pobierz