Aktywne Wpisy

Viarus_ +48
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.
ANALball 0
Czego jest najwiecej na polskich osiedlach poza Żabkami i kebabem? Tak serio serio od paru dni nachodzi mnie taka refleksja. Czasem na jedną ulice przypada 16 żabek.

31. AWARD
Oryginalnie miał być żelazny krzyż na szyi jakiegoś SSmana... ale kilka dni temu podkusiło mnie i wrzuciłem moje obrazki na Inktobera na reddicie ... i w jakieś 24h wyłapałem tam bana ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: 31_award
PobierzNapisałem sobie do moderatora, który mnie zbanował, że szkoda, że nie mogę dodać choć ostatniego obrazka jako podsumowanie moich osiągnięć (i tu zamieściłem linka do tego). I to co dostałem, to ekstra dołożonego "mute" na komunikację z modami r/Inktober'a na 28 dni. Tam im chyba poprawność polityczna za głęboko weszła. ( ͡º ͜ʖ͡º)
jak wrażenia na zakończenie? Była spina czy na luzie?
@Inevera: U mnie zawsze na luzie. Generalnie z uwagi na to, że skaner stoi w piwnicy, to ustaliłem sobie, że muszę mieć minimum dwa obrazki, żeby ruszyć dupę na dół i je zeskanować. Dlatego czasami trzeba było ze 2-3 na raz machnąć. Ale prawie zawsze się wyrabiałem. No i ostatni miał być taki ładny itp, a przez tego całego reddita wyszło jak wyszło. Nawet nie
@smiech2: Tu już chyba nie ma kto tych tagów śledzić - skoro @Inevera dostaje 20-30 plusów, a nie 200-300, to można sobie wyobrazić, ile osób sobie odpuściło Wykop. Bordo się obecnie dostaje za jedno znalezisko wykopane na główną i kiedyś schodziło po 2 tygodniach, a teraz mnie już 2 miesiące trzyma, mimo
@jeden_na_dziesiec: nie no, tyle to nie.
sama, przyznam, już nie wchodzę na mirkobloga od daaawna, przeglądam tylko tagi artystyczne i tyle. Tagi, które kiedyś tętniły życiem, teraz są martwe, albo wylewa się z nich jakieś szambo, którego nie da się czytać. Mam takie ciche odczucie (poparte własnym sposobem postępowania), że starsze pokolenie już sobie odpuściło ten szajs, a młode po prostu nie dowozi. Czy to różnice pokoleniowe?
@jeden_na_dziesiec: Jest jakaś alternatywa?
Bo nie wiem, czy nie przesiądę się z dyskutowaniem na jeb z dzidy - tam nikt mi raczej bana nie da za zdanie, że "e-k---a to zawód, szczególnie dla rodziców" ( ͡º ͜ʖ͡º)