Wpis z mikrobloga

• 1
@jeden_na_dziesiec: Ja pierdzielę, ten reddit to jest jakaś gra o innych zasadach.
Napisałem sobie do moderatora, który mnie zbanował, że szkoda, że nie mogę dodać choć ostatniego obrazka jako podsumowanie moich osiągnięć (i tu zamieściłem linka do tego). I to co dostałem, to ekstra dołożonego "mute" na komunikację z modami r/Inktober'a na 28 dni. Tam im chyba poprawność polityczna za głęboko weszła. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 2
Była spina czy na luzie?

@Inevera: U mnie zawsze na luzie. Generalnie z uwagi na to, że skaner stoi w piwnicy, to ustaliłem sobie, że muszę mieć minimum dwa obrazki, żeby ruszyć dupę na dół i je zeskanować. Dlatego czasami trzeba było ze 2-3 na raz machnąć. Ale prawie zawsze się wyrabiałem. No i ostatni miał być taki ładny itp, a przez tego całego reddita wyszło jak wyszło. Nawet nie
  • Odpowiedz
No ale jak takie zdolniejsze sobie odpuściły, to co się dziwić, że nikomu się nie chce śledzić.

@smiech2: Tu już chyba nie ma kto tych tagów śledzić - skoro @Inevera dostaje 20-30 plusów, a nie 200-300, to można sobie wyobrazić, ile osób sobie odpuściło Wykop. Bordo się obecnie dostaje za jedno znalezisko wykopane na główną i kiedyś schodziło po 2 tygodniach, a teraz mnie już 2 miesiące trzyma, mimo
  • Odpowiedz
a nie 200-300

@jeden_na_dziesiec: nie no, tyle to nie.

sama, przyznam, już nie wchodzę na mirkobloga od daaawna, przeglądam tylko tagi artystyczne i tyle. Tagi, które kiedyś tętniły życiem, teraz są martwe, albo wylewa się z nich jakieś szambo, którego nie da się czytać. Mam takie ciche odczucie (poparte własnym sposobem postępowania), że starsze pokolenie już sobie odpuściło ten szajs, a młode po prostu nie dowozi. Czy to różnice pokoleniowe?
  • Odpowiedz
  • 0
To się robi niestrawne chyba niezależnie od pokolenia

@jeden_na_dziesiec: Jest jakaś alternatywa?
Bo nie wiem, czy nie przesiądę się z dyskutowaniem na jeb z dzidy - tam nikt mi raczej bana nie da za zdanie, że "e-k---a to zawód, szczególnie dla rodziców" ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@smiech2: Nie mam pojęcia, i nie ciągnie mnie do dyskusji ani na tematy obyczajowe, ani polityczne. Czasem się włączę w dyskusję o zdrowiu i odżywianiu. Siedzę tu dla tych paru normalnych osób - głównie z tagów o charakterze twórczym i kulinarnym. A i to traktuję z ostrożnością, że tak powiem. Jak mi wyjdą fajne skarpetki na drutach, to na starych forach robótkowych pokazałabym je tak, jak wyglądają najlepiej: na stopach.
@JatuArmy +2744
Ja myślałem że to forum o rowach melioracyjnych a Wy jesteście po prostu chorzy psychicznie.
  • Odpowiedz