@Szyszkalogin: o co nostalgłem xD - pamiętam, że uwielbiałem i nienawidziłem tej konsoli równocześnie. Uwielbiałem bo to jednak konsola i można było grać w jakieś tetirsy albo inne "wyścigówki". Nienawidziłem, bo to nie był wymarzony gameboy, którego nigdy nie miałem (do póki sobie nie stałem się dorosły i poszedłem do pracy i nie kupiłem. Ale to już nie było to samo).
@Szyszkalogin ależ mi flaszbaka odpaliłeś. U mnie w domu w latach 90-00 taka gierka zawsze była w kiblu - gierka i jakieś czasopisma kolorowe typu tele tydzień czy jakieś podobne bzdury. Jak ktoś srał to albo czytał o najnowszym romansie Rynkowskiego, albo grał w tetrisa.
@Szyszkalogin: aż spradziłem bo mi coś nie pasowało - widocznie pan chińczyk stwierdził że ten "gameboy na kraje rozwijające się" jest jeszcze zbyt dobry i w tej wersji dali mniejszy ekranik ;)
@Szyszkalogin: mam ciągle.. tylko, że pomazałem jak byłem dzieckiem jeszcze
widać że starsza wersja, na pewno wczesne lata 90, bo 2 w 1 a nie 9999 w 1 i mniej opcji sterowania. Ciekawe czy by to wstało jeszcze, ale baterie bym musiał znaleźć. mogła pamięć się już skasować naturalnie. bo ogólnie działa to tak że jest trzymany ładunek elektryczny w zamknięciu co odpowiada 0-1 i z czasem ten ładunek zniknie
źródło: temp_file7157619669546894068
Pobierz(╯︵╰,)
Mnie się wydaję, że tam był tylko Tetris...
U mnie w domu w latach 90-00 taka gierka zawsze była w kiblu - gierka i jakieś czasopisma kolorowe typu tele tydzień czy jakieś podobne bzdury. Jak ktoś srał to albo czytał o najnowszym romansie Rynkowskiego, albo grał w tetrisa.
widać że starsza wersja, na pewno wczesne lata 90, bo 2 w 1 a nie 9999 w 1 i mniej opcji sterowania.
Ciekawe czy by to wstało jeszcze, ale baterie bym musiał znaleźć. mogła pamięć się już skasować naturalnie. bo ogólnie działa to tak że jest trzymany ładunek elektryczny w zamknięciu co odpowiada 0-1 i z czasem ten ładunek zniknie
źródło: 20251031_105118
Pobierz