Wpis z mikrobloga

@LenoV12: Pokłócili się jak małe dzieci, bo przeszła drugą stroną bariery obok trzech chłopów xD oj brakuje atencji chyba, ta nati to też jakaś borderka jest z tego co zauważyłem raz jest ok, a za chwile wybucha to niezłe combo narcyz i borderka.
  • Odpowiedz
@Marcin35: wy jesteście naprawdę zaburzeni że dajecie się bawić w ich grę oni to k---a grają zrozumcie pod wyświetlenia bo madki z tiktoka to shotuja i żyją ich dramami i niczym od nich się nie różnicie. Zaraz wleci klasyczna odpowiedź że FAS JEST ZBYT GŁUPI ŻEBY TAKIE COŚ USTAWIĆ właśnie nie już dawno ta parka to wyczuła i robią pseudo kłótnie włączając umiejętności aktorskie rodem z trudnych spraw jak trochę
  • Odpowiedz
  • 8
@Marcin35:
Skazani na siebie,jak Jaca z Korkarzem xd
Tyle że Jaca mógł w każdej chwili wyjść, a Ruda uwalona słupowaniem.
Fas też z dojnej krowy i służącej,tak szybko nie zrezygnuje.
Kłótnie i te ich wywody,to na poziomie kidosów.
Nie dziwię się,że wybucha,bo przy tym kretynie utrzymanie stabilności
  • Odpowiedz
  • 0
@DonMinetti:
A co do ustawek,to wiedz! że jak Fas robi się czerwony na pysku,tryska śliną,gdy coś mówi,to już nie ustawka!
To samo pisali,gdy FAS odcinał się od rodzinki!
TOOO WSZYSTKO USTAWKA!
Czaki uciekła,ustawka!
  • Odpowiedz
  • 0
@pix929292:
Gdzie jest napisane,że ja oglądam FASa?!
DOOO CHUUU****JAA PANA!!! POKA MI TO!!
Wszedłem z rana, poczytałem wpisy na tagu i skwitowałem po swojemu jo
W temacie FASa,jak już coś napiszę,to na podstawie tego co wlatuje tutaj!
Jak już tam wejdę,to na max 10min. bo dłużej nie jestem w stanie tam wysiedzieć. A wchodzę po wpisach, które tu wlatują.
  • Odpowiedz
@pix929292: Ja włączyłem, bo korkarza nie było wieczorkiem, tak wgle tego nie oglądam :) ostatnio to to oglądałem jak ta petarda w kiblu wywaliła jeszcze z łysą to było i majusz siedział z taką grubaską tam, jakąś kurtyzaną xD
  • Odpowiedz
@Marcin35: to był ostatni stream. Magical wyrzucał wtedy słynną tablicę Ouija, świeżo po wywaleniu jebnęła petarda, i momentalnie cała jakościowa kariera Tucznika się skończyła.

A mógł nie w---------ć tej tablicy, to może dalej U2 by się kręciło, a Mariuszek siedziałby nadal na melinie z Garbaczem i Gohą ( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak to, a idź Pan w c--j.
  • Odpowiedz