Wpis z mikrobloga

Żewłakow musi odejść. Długo go broniłem, ale za Rajovica i to trenerskie zero powinien zostać w----------y. Ile można jechać na picu sprzed prawie 10 lat. I tak pewnie Ebebenge wszystko za niego wtedy robił, a on tylko świecił mordą w mediach.
#legia
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jandiabeldrugi już nie przesadzajmy - typ z marszu zrobił takie okienko transferowe co to się nikt nie spodziewał a że ściągnął szrot do ataku i nie trafił z trenerem? Szrot zdarzał się zawsze, często w większym natężeniu, poza tym przy tej jakości gry drużyny fakt że napastnik nie zdobywa bramek nie zaskakuje.
  • Odpowiedz
a że ściągnął szrot do ataku i nie trafił z trenerem?

@enzojabol: nie o to chodzi, że ściągnął szrot. Colak to też szrot i nie mam o to pretensji. Zdarza się. problem w tym, że ściągnął szrot za 3 BAŃKI i dalej uparcie twierdzi, że Rajovic będzie dla nas strzelał gole, że brakuje mu tylko "serwisu". Tak niepotrzebnego piłkarza dawno nie widziałem. Przecież ten drewniany Colak zrobił dzisiaj więcej niż
  • Odpowiedz
@efeeem: i co z tego, skoro drużyna za jego krótkiej kadencji nie miała żadnego stylu i osiągnął zawrotne 1,17 pkt na mecz? Jego planem na mecze w LM było maksymalne cofnięcie się i liczenie na to, że rywal po strzeleniu kilku bramek po prostu się zlituje (z Borussią w sumie podziałało - po 6 bramce sobie odpuścili).
  • Odpowiedz