Wpis z mikrobloga

#perfumy

Zamówiłem z wczorajszego dropa Francka Bocleta Tobacco i w sumie naszła mnie myśl, że nie wąchałem nic oprócz tej pozycji i Cocaine. Ktoś zna inne perfumy tej marki i może powiedzieć czy jest wśród nich coś ciekawego? Wysoką średnią ocen na fragrze ma w zasadzie tylko Tobacco, a reszta oscyluje co najwyżej około 4.0, ale wolę się tym nie sugerować i zapytać was.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Frufruf: Heliotrope to smrut, jak dla mnie to coś w stylu joopa homo tylko gorszej jakości, a Cashmere był w sumie ciekawy niby taki słodziak ale nie zniechęcił mnie od pierwszego wejrzenia, fragra pokazuje podobieństwo do Ebony Wood i SWY i z tych dwóch to prędzej klimaty tego drugiego, ale w sumie warto sprawdzić. Muszę znaleźć próbkę i przypomnieć go sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Frufruf: Też polecam Erotic, dla mnie to bogaty słodki ambrowiec z mocno wyczuwalnym akcentem animalnym. Pomyślałem nawet kiedyś, że mógłby to być jeden z zapachów marki Zoologist. Ashes wąchałem już dawno ale zapamiętałem go jako trudny wytrawny, wręcz gorzki, dla mnie nieprzyjemny w odbiorze. Cocaine dla mnie okropny smród ale kto wie może kiedyś do niego dojrzeję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Frufruf: A i jeszcze OUD, ciekawy drzewno-przyprawowy zapach z wyraźną nutą kminu mogącą niektórym kojarzyć się z zapachem potu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety parametry zapamiętałem jako mizerne.
  • Odpowiedz