@marv0oo: ja się izakowi nie dziwię ta jego żona to wyjątkowy chuba bubba. Natomiast dziwię się asystentom goats że poleciały na gościa który ma na twarz FAS i autyzm zaawansowany
@NiekazdemusieudajewAmeryce: to, przeciez gosc ma mega autyzm. Pamietam za czasow cs:go jak sie cos obejrzalo jak polacy grali to on jest 1:1 zamulaczem piwniczakem z doza dynamicznosci przez co udalo mu sie wyrwac 3/10 babe. Ma nawet ruchy rekoma jak typowy autysta. XD
@piotr_forsa: jak widać większosc polek nie ma problemu z ssaniem autystkowi jeżeli tylko ma jakieś zasięgi. To wiele mówi o tym społeczeństwie, zastanawiam sie tylko jakie myślenie temu towarzyszy "ooo obciągne mu to będę sława"? Nie wiem sama naprawde.
@Bombardier2222: Generalnie jestem zdania że jak nam coś nie pasuje to rozmawiamy, jak nic się nie zmienia to zawjiamy wrotki. Zdrada niczego nie naprawi a będzie tylko gorzej przy rozwodzie.
@NiekazdemusieudajewAmeryce: w idealnym świecie, jasne. W praktyce ludzie często po prostu zdradzają i myślą, że im to ujdzie płazem. Człowiek to słaba istota.
Komentarz usunięty przez moderatora