Aktywne Wpisy

gonzo91 +74
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz
Piotrek7231 +117
#mecz
źródło: temp_file1450869082415563511
Pobierz

28.10 Kupiłem żaróweczki bez smarta o 14:20, ale wyskoczyło mi, ze mogę miec smarta za 39,90.
No to się zdecydowałem kupić to samo już z zakupem smarta o 14:22.
W międzyczasie kliknąłem w zwrot, licząc na to, ze zamówienie gdzieś tam będę mógł anulować. A i jeszcze napisałem, do sklepu, że chcę jedno zamówienie anulować.
Oba zamówienia miały być na 29.10.
Efekt? Dzisiaj przyszły jedne, sklep po dwóch dniach odpisał, ŻE OD RAZU PO ZAKUPIE TRAFIA TO DO MAGAZYNU I NIE MOGO ANULOWAĆ., prosze odesłać.
Drugie dopiero dzisiaj nadali xD
Więc zajebiście szybko im ten magazyn działa, jak zakup o 14:20 i 14:22 nadawany jest po 24 i 48h od zakupu, gdzie w 24h miały byc u mnie XD
Już naprawdę aliexpress jest bardziej ogarnięte w tym wszytkim.
#gorzkezale
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierznie zmieni statusu Twojego zamówienia na: W realizacji, Przygotowane do wysyłki lub Wysłane,
nie poda w zamówieniu numeru do śledzenia przesyłki.
Zdarzało się też, że robiłem zwrot zanim sprzedawca wysłał. Wtedy nie wysyłał i też szło to rozwiązać.
Na pewno w minutę nie wprowadził numeru przesyłki, bo nadał ją dopiero po 24h.
A napisałem do nich o 14:27, odpisali po 44 godzinach i tak czy srak wysłali obie paczki. 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Z ciekawości sprawdzę przy następnych zakupach czy mam możliwość anulowania. Tutaj na bank nie było.
źródło: image
Pobierz- jeśli poprosiłeś o FV lub
- sprzedawca zmienił status zamówienia na jakikolwiek inny, niż "NOWE".
To drugie dzieje się zwykle automatycznie poprzez programy do zarządzania sprzedażą.
- nie zmieni statusu Twojego zamówienia na: W realizacji, Przygotowane do wysyłki lub Wysłane,
- nie poda w zamówieniu numeru do śledzenia przesyłki.
Pamiętaj, że jeśli nie widzisz opcji anulowania zakupu, a chcesz z niego zrezygnować, możesz skorzystać z opcji Zwróć zakup.