Aktywne Wpisy

#slubodpierwszegowejrzenia
PYTANIE DO CHŁOPAKÓW - inspirowanie komentarzami z facebooka po dzisiejszym odcinku z Laweciarzem
PYTANIE DO CHŁOPAKÓW - inspirowanie komentarzami z facebooka po dzisiejszym odcinku z Laweciarzem
Jesteś skazany na obecność/randkę z kobietą nie w Twoim typie. Co robisz?
- Jesteś dla niej lekceważący i chamski 4.0% (6)
- Zlewka totalna i byle wytrzymać do końca 16.1% (24)
- Proponujesz koleżeństwo 16.1% (24)
- Starasz się poznać, a nuż to fajny człowiek 49.0% (73)
- Nie jestem targetem pytania 14.8% (22)

lubie-sernik +1
Jakie macie nałogi? Ja mam palenie papierosów.

Coś pięknego.
#polityka #bekazpisu
źródło: Donald-Tusk-na-Swiecie-Policji.-Nagle-opowiedzial-jak-slusznie-go-zatrzymano_full-hd
Pobierz@GladysDelKarmen: Dokładnie tak jak wrócił mdlejący Giertych z Włoch xD
@Hrjk: Przypomnę Ci za dwa lata jak PiS wygra wybory, co tuskowcy udowodnili pisowcom xD
@tnt1916: Tak samo Tusk wygra w 2027 ( ͡º ͜ʖ͡º) już prowadzi w sondażach i neuropka się cieszy xD
Wietrzenie spisków w tej
Czas pokaże, Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy
@Chris_Karczynski: przeciez kaminski i wasik poszli do wiezienia. tylko andrzej d--a ich ulaskawil. dlatego zaglosowales na batyra zeby moc dalej tak p-------c?
Przecież w trakcie kampanii szantażował Nawrockiego i mówił, że siedzi w jego kieszeni działając na jego szkodę.
W niektórych sprawach politykom udaje się uniknąć odpowiedzialności karnej ale sama sprawa i tak pozwala wyrobić sobie opinię o zawodniku.
@GladysDelKarmen: o nieee, za dwa lata to oni zrobia z tego kraju taki 3 świat, że trzeba będzie stad spieprzac.
@Hrjk: ta, te miliony u Nowaka to też przypadkiem ktoś zgubił u niego w domu akurat, chociaż udawaj. XD