Wpis z mikrobloga

a za dwa lata wszyscy wrócą i będą robili dalej to co robili, bo głupi naród sobie ich wybierze, bo „dobre chłopaki dzień dobry mówią i szczęść boze i krzyżyk całują”

@GladysDelKarmen: Dokładnie tak jak wrócił mdlejący Giertych z Włoch xD
  • Odpowiedz
to co Giertychowi udowodnili przez 8 lat? Przypomnisz mi? A może włoska prokuratura coś znalazła?

@Hrjk: Przypomnę Ci za dwa lata jak PiS wygra wybory, co tuskowcy udowodnili pisowcom xD
  • Odpowiedz
@Hrjk: umorzenie śledztwa przeciwko Giertychowi umorzone przed samym końcem, jego powrót z Włoch zaraz po uzyskaniu immunitetu - oczywiście że to wina PiSu xD
  • Odpowiedz
  • 16
@stan-tookie-1 @macvir: ja się pytam, co zostało ustalone, jakie zarzuty zostały przedstawione, po rajdach CBA i prześwietleniu jego (i pewnie nie tylko jego) telefonów pegasusem. No dawajcie. Bo przecież włoski wymiar sprawiedliwości po zapoznaniu się z dokumentami które znaleziono w jego włoskiej willi przychylił się w 2020 roku do wydania go Polsce... a nie, czekaj. Nie znaleziono niczego ciekawego i mu te dokumenty oddali xD

Wietrzenie spisków w tej
  • Odpowiedz
@Hrjk: tak, tak sprawa przeorana, Giertych na każde nowe rewelacje reaguje na X jak poparzony, akta utajone, koń wstrzymany.
Czas pokaże, Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy
  • Odpowiedz
@BiuroOchrony: a ten wielki bu nie ucieka czasami przed pisem / Nawrockim?

Przecież w trakcie kampanii szantażował Nawrockiego i mówił, że siedzi w jego kieszeni działając na jego szkodę.
  • Odpowiedz
@Hrjk dlatego odsyłam do tego dziennikarza.
W niektórych sprawach politykom udaje się uniknąć odpowiedzialności karnej ale sama sprawa i tak pozwala wyrobić sobie opinię o zawodniku.
  • Odpowiedz
to co Giertychowi udowodnili przez 8 lat? Przypomnisz mi? A może włoska prokuratura coś znalazła?

@Hrjk: ta, te miliony u Nowaka to też przypadkiem ktoś zgubił u niego w domu akurat, chociaż udawaj. XD
  • Odpowiedz