Aktywne Wpisy

AdamIspireGoral +117
To jest mój punkt startowy.
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
źródło: 1000003849
Pobierz
KladzSie +21
Stoja jeszcze gdzies dziwki przy drodze? Lata nie widzialem..

Wyobraźcie sobie, że w USA barber kosztuje 20-30 $ a w niemczech ok. 25-30 euro. Przy czym oni zarabiają np. z 2500 tys euro w górę. Mówie o ludziach co nie pracują przez agencje pracy z polski.
A u nas barber ile ? 80 zł najtaniej a od nowego roku będzie kolejne +10 zł a do końca 2026 pewnie z +20 zł. Kosztów dojazdu do salonu nie licze bo każdy ma inne. Ile taki polak zarobi przeciętnie ? 3600-5000 zł netto ? A strzyżenia drogie mega.
#wroclaw #warszawa #krakow #poznan #gdansk #barber #fryzura #fryzjer #lysienie #niebieskiepaski #niebieskipasek #informacje
źródło: 1000_F_205498258_AfQmtyR5kO5llwKd6fWRRxcc4xRUbQcb
PobierzOk. płać dalej :D Bralem mniej ale dawaj 300 zł kupię se wazeliny żeby nie bolało :D
To nie jest żadna magia, tylko musisz wiedziec co kupić i nauczyć się używac. To jak ze wszystkim. Autem też nie każdy potrafił jeździć od małego ale się nauczył. Strzyc
Czyli da się a po ile biorą z ciekawości ? Jaki czas strzyżenia ? Co tam mają ?
Ja mam w okolicy takich za 70-80 najtaniej ale u jednego jest problem z higieną, a drugi krzywo strzyżę. Chodzę więc do takiego za 90 za głowę, ale nie chodzę równo co miesiąc tylko przeciągam o tydzień ( ͡º ͜ʖ͡º) jak podniesie powyżej 100 to its over
Mocno mnie zaskoczyłeś tym salonem bo wygląda jakościowo wszystko
Wtedy wpadaj na wykop i poczytaj moje wpisy hehe
@Monsanto93: a dla Ciebie nieosobiście?
@MatexN Ciekawy jestem.
@Ludzik90 Przyznam żeś mnie rozbawił .(✌ ゚ ∀ ゚)☞
źródło: temp_file6318272859087070749
Pobierz@Viking- Booksy to też ciekawa historia bo czasami salony potrafią podsyłać fejkowych klientów znajomków aby korkować kalendarz a ci nie przychodzą albo przyjdą i nawet jeśli