Wpis z mikrobloga

@MrGriffin: Ta, grafika wygląda jak by jakiś produkt dla dzieci chcieli ogłosić. Z tego co wiem to już YouTubowi graficy testują i pewnie będzie wysyp filmików wieczorem.
  • Odpowiedz
@MrGriffin: Czyli za free, nawet była to jedna z opcji które rozważałem, tylko myślałem, że dadzą funkcje AI w subskrybcji.
edit: i w sumie tak jest, funkcje AI z subskrybcją Canva /:
  • Odpowiedz
@MrGriffin: Czyli na razie gorzej niż było, bo bez subskrybcji nie będzie automatycznego zaznaczania obiektów. Pewnie nowe funkcje też już będą wpadać tylko do subskrybcji... Możesz to pobrać? U mnie błąd wywala.
  • Odpowiedz
@MrGriffin: Ciekawe jak długo będzie można je aktywować po nowej instalacji i czy ciagle da się pobrać modele lub jak długo będzie dało się pobrać modele do zaznaczania obiektów... Ogólnie to dla posiadaczy v2 jest to downgrade. Ja nie chce płacić żadnych subskrybcji a nowych funkcji chyba nie ma, jest to połączenie wszystkiego w jedną aplikację i reskin...
  • Odpowiedz
@MrGriffin: Ja się obawiam, że będzie sporo chętnych na tą subskrybcję. Może nie wśród obecnych użytkowników, ale wśród tych nowych co płacą za te CapCuty i inny szajs. Pewnie ci co chcą olać Adobe też to jakoś przełkną.
  • Odpowiedz