Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
@reca: także mirki z uk jak wam się gdziekolwiek kończy umowa i jaki by nie był dostawca sprawdźcie kilka razy co wam oferują. Ja będąc u nich od 2013roku miałem świadomość że stały a nowy klient to różnica ale nie aż £24 różnicy w najwyższym pakiecie na moją niekorzyść. Zwykła kradzież z ich strony. Wiem że dużo ludzi nawet by tego nie sprawdziło i odnowiło umowe bez sprawdzania zwyczajnie przepłacając
  • Odpowiedz
@reca: looser. Pierwsze co robisz po skonczeniu umowy czasowej to składasz podanie o rezygnacje z umowy. Potem wchodzisz na porównywarkę internetu i porównujesz oferty jakie są w twoim miejscu. Potem czekasz na telefon od działu rezygnacji i nie zgadzasdz się na dwie pierwsze propozycje. Jeśli trzecia będzie zadowalająca, to wtedy bierzesz.

Nikt nigdy przy przedłużeniu umowy nie poda Ci normalnych cen dla nowych, bo wypowiedzenie umowy wymaga wysiłku, którego 90%
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@kjungst: ceny w porównywarkach są te same, taniej o £1-2 jest w youfibre ale jak wejdziesz w opinie dużo jest niezadowolonych klientów z obsługi klienta jak coś się wykrzaczy. akurat w talk talk poziom i szybkość była zawsze na dobrym poziomi u mnie. Ale cena do odnowienia była zwykłą kradzieżą. Co do golenia ludzi to tu nie ma frajerów, ludzie są zabiegani nie mają czasu a jeszcze inni poprostu się
  • Odpowiedz
ludzie są zabiegani nie mają czasu a jeszcze inni poprostu się na tym nie znają chcą mieć zwyczajnie dostęp do neta.

i własnie wtedy dają sie wykorzystywać korporacjom, czyli to co napisałem.
  • Odpowiedz