Wpis z mikrobloga

Mając 30 lat ale wyglądając młodo (baby face), ale jednocześnie hot (jak na pic), czy myślicie że można startować do nastolatek? Mówię o takiej naturalnej obustronnej relacji, nie sponsoringu. I nawet też nie chodzi o samą relacje, tylko o to, że na takie małolaty na ciebie lecą pomimo wieku. No bo co innego, jak masz kartoflana twarz, jakiś zarost, jak amisz i molestujesz te laski swoim BMW i w końcu jakaś patuska się zgadza. No właśnie totalnie nie o to mi chodzi.

Druga sprawa, to czy takie dojrzałe fizycznie (oczywiście legalne) małolaty uważacie, że są hot? Pytanie głównie do mężczyzn. Bo niestety, spotykam się z tym, że starsze laski je krytykują, chociaż to raczej obrona swojego ego, które w tym momencie jest zagrożone. Nikt mi nie powie, że młoda laska z idealną, jędrną cerą, ciałem, długimi zdrowymi włosami nie jest hot. Tutaj tylko mental jest problemem, na pewno nie uroda.

#malolaty #nastolatki #malolatki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #tinder #podrywajzwykopem #podryw #szkola #liceum #licbaza
PolishSlayer - Mając 30 lat ale wyglądając młodo (baby face), ale jednocześnie hot (j...

źródło: IMG_5296

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Druga sprawa, to czy takie dojrzałe fizycznie (oczywiście legalne) małolaty uważacie, że są hot?

@PolishSlayer: imo nie bo nie mają tolerancji na niebycie dynamicznym i towarzyskim. Te, które mają przynajmniej po 23-24 lata to już prędzej będą wyrozumiałe. Potem trzeba tylko odsiać wszystkie, które są wyrozumiałe nie same z siebie tylko dlatego, że się już wyskakały i chcą kogoś ogarniętego i gotowe. Masz materiał na związek. Poza tym nawet jak
  • Odpowiedz
  • 0
@maszszluga: Nie no, to bardziej chodzi o sam aspekt podobania się i ewentualnie podziałania czegoś. Bywałem zagadywany na siłce, czy w jakiejś galerii, więc myślę że nie trzeba łazić na kluby. Imprezy/Koncerty/domowki - spoko. Kluby, to jednak już mnie nie interesują i chyba powoli tracą na popularności.
  • Odpowiedz
  • 2
@maszszluga: To sarkazm? No ja uważam, że nie do końca, tylko w niektórych przypadkach. Dla nastolatek, będąc 20+ już jesteś „starszy”. Mając 30, to już kwestia, czy trafisz na taką której to nie przeszkadza.
  • Odpowiedz
@PolishSlayer: absolutnie to nie jest sarkazm. jest to dosyc powszechna wiedza wsrod pillowcow, ze facet osiaga swoj peak atrakcyjnosci kolo 30, podczas gdy baby wtedy powoli zderzaja sie z mityczna sciana. troche sie mijamy z kobietami pod tym wzgledem
  • Odpowiedz
@PolishSlayer o co chodzi z tymi fejk kontami zielonek ostatnio ktore spamia podobnymi wpisami? Kazdy jeden slejer co do niego zagaduja w galerii xD Juz po tym wiadomo ze bajt. Sprawa trafia do moderacji
  • Odpowiedz
  • 3
@maszszluga: Tylko, że to nie jest peak, który pasuje nastolatkom. To jest peak, który odnosi się ogólnie do powodzenia - ale z reguły chodzi o rówieśniczki, albo nieco młodsze dziewczyny. Młode nie lubią zbyt staro wyglądających mężczyzn, takich zbyt dojrzałych urodą. Drogie auto, czy mieszkanie u nich aż tak nie zadziałają, bo czasami dwudziestolatkowie jeżdżą jakimiś mustangami, czy beemkami i to wystarcza. Ja to tak nie specjalnie wierzę w ten
  • Odpowiedz
  • 1
@totem_lesnych_ludzi: No bo co innego można robić, jak laska jest mało dojrzała, dalej się rozwija i nie wiadomo gdzie będzie za 3-4 lata xD. Plus nie wiadomo, jak się zestarzeje. No ale wiadomo, im młodziej wyglądająca i młodsza partnerka, tym lepiej.
  • Odpowiedz
@maszszluga: Ale ja nie przytoczyłam żadnej analogii, tylko zadałam pytanie, bo coś mi się nie zgadza. Jeśli ktoś o siebie dba albo ma dobre geny, to atrakcyjny będzie zawsze. Ale jednak jak się popatrzy na mężczyzn na ulicy, to różnie z tym bywa, większość o siebie jakoś szczególnie nie dba i cały czas wygląda zwyczajnie, a u wielu w tym wieku pojawiają się zakola, brzuszek itp. To gadanie pillowców brzmi
  • Odpowiedz
>facet osiaga swoj peak atrakcyjnosci kolo 30

>To dlaczego na wykopie jest tylu mężczyzn w tym wieku i starszych, którzy nigdy nawet nie trzymali kobiety ze rękę?

Dlatego, że działała to podobnie do mnożenia w matematyce.
Facet który który był wart w wieku 20 lat niewiele będzie miał za 10 lat na rynku matrymonialnym średnią wartość (oczywiście jeśli wszystkiego nie spierniczy, bo są i tacy) , średniak będzie wart więcej... ale jesli
  • Odpowiedz
  • 0
@choochoomotherfucker: No nie każdy ładny utrzyma swoją ładności przez lata, no ale często w swojej kategorii wiekowej, wciąż można być atrakcyjnym. Mi tu bardziej chodzi, że starszy facet jest na tyle zadbany i atrakcyjny, że może zwracać swoją uwagę bardzo młodych dziewczyn, które przywykły do gładkich buziek i baby faców. Młodym dziewczynom podoba się uroda, jak Nico Zalewski, Hector Fort (ten z FC Barcelony), a nie Wojtek Gola, Tyburski, czy
  • Odpowiedz