Wpis z mikrobloga

@mielonkazdzika: nie tylko z wykopu, czerpanie wiedzy o uk z czegokolwiek w internecie z sekcja komentarzy to jak nauka fizyki na podstawie starych kreskówek.

UK to nowa Szwecja bo po 20 latach straszenia upadkiem Szwecji ludzie zaczęli się orientować że coś tu nie tak
  • Odpowiedz
@mielonkazdzika:

Sam mieszkam w UK i jak czytam co sie dzieje to wydaje mi sie ze zyje w jakiejs alternatywnej rzeczywistosci.

Jak pracowałem na dwie zmiany w Berlinie to lubiłem wracając sobie piechotą o 2 w nocy do domu shitpostowac na wykopie czy Twitterze i nie zliczę ile razy w tym właśnie momencie jakiś turbo Polak z wypizdowa podlaskiego mi mowil ze c---a widziałem i żebym sobie po świecie pojeździł
  • Odpowiedz
No i już werdykt wydał, obieżyświat XD

Jedz do konkretnych dzielnic, a nie piszesz kocopoły.

@pioter_ciemiezca: o tym mowie, ludzie sie nasluchaja a potem mysla ze tak wyglada caly kraj. A tak jak napisales problem dotyczy poszczegolnych dzielnic, i to w niektorych miastach.
  • Odpowiedz
@mielonkazdzika gorzej kolego, znacznie gorzej. Chociaż pamiętaj, że każdy pisze ze swojej perspektywy. Ja widziałem i patusów z PL i piękne wiejskie miejsca koło Oxfordu. Z wieloma rzeczami zgadzam się z tym co tu jednak piszą. Sami Brytole mówią, że UK już nie ma
  • Odpowiedz