Wpis z mikrobloga

@jedmar fajny tryb, na początku dobiera ci noobów, a jak już trochę pograsz to dobiera ludzi którzy potrafią grać i trzeba się postarać. Na plus względem warzone są klasy, niszczenie budynków i pojazdy trochę zmieniają dynamikę.

@DJ-Tenga-Knaga dzięki że się podzieliłeś, skoro nie grałeś to może się nie wypowiadaj? Marnujesz tylko miejsce na serwerach wykopu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@jedmar: Lepsze w c--j niż warzone, tylko dwa pancerze mozna nosic wiec skraca to o wiele w porównaniu do coda, nie no ogólnie fajniej się gra niż w warzona bo movement jest wolniejszy i mniej p----------y plus klasy czyli dzielenie sie ulepszeniami i brońmi w squadzie, zajebista rozkmina w sumie, a na odmułke misje za jakies itemki mocne.
  • Odpowiedz
@jedmar ja mam mieszane uczucia. Pełno bugów. Biegasz po piętrze budynku i nagle spadasz na parter pomimo tego, ze nie ma dziury w stropie. No i do tego bardzo mała mapa. Dynamika gry jest zupełnie inna niż w warzone. Wydaje mi się, że w redsec musisz działać ostrożniej i bardziej zachowawczo. Masa osób kampi.
  • Odpowiedz