Aktywne Wpisy

akNe +60
#zdrowietadzia
Od kilku godzin Tadeusz jest już z nami. Jeszcze go nie widziałam. Nie tak to miało być…
W czwartek trafilam już do szpitala w Warszawie na karowej, pojawiły się regularne skurcze, jednak z czasem się wyciszyły i było spokojnie.
Leżałam
Od kilku godzin Tadeusz jest już z nami. Jeszcze go nie widziałam. Nie tak to miało być…
W czwartek trafilam już do szpitala w Warszawie na karowej, pojawiły się regularne skurcze, jednak z czasem się wyciszyły i było spokojnie.
Leżałam
źródło: image000000
Pobierz
siejeje +64
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

I teraz pytanie czy warto się z tym wszystkim bawić jeśli zamiast tego zostanie w banku w którym się jest i wzięcie u nich nowego dealu wydaje się o wiele łatwiejsze, prostsze i szybsze?
Czy z reguły nowy deal ma szansę być lepszy od zostania gdzie się jest? Pomijając o wiele mniejsza papierologie to też jesteśmy zadowoleni z Halifaxu. Spoko nadpłaty, bez problemu jak się chce podnająć pokój a też słyszałem że w razie potrzeby dość łatwo się godzą na wynajem całego mieszkania gdyby była potrzeba.
#mortgage #kiciochpyta #nieruchomosci #emigracja #emigrujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzPapierologia? Przede wszystkim musisz udowodnić swoje przychody itp
Calkiem latwo sie robi remortgage.
Przewaznie lepiej sie oplaca przejsc do innego banku.
Tylko zastanow sie na ile lat chcesz fixed rate.
I tak i nie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ja robiłem remortgage z pomocą L&C Mortgages, totalnie zdalnie i za free, ba, nawet dostałem cashback xD ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)