Wpis z mikrobloga

Materiał o tym, że bandyci jeżdżący mimo zakazu prowadzenia pojazdów stracą prawko na 5 lat (ciekawe co to da xD), a komentarze przede wszystkim "a czy to będzie dotyczyło też polityków?"

No tak, logiczne, bo większa szansa że mnie rozjedzie na pasach polityk który ma zakaz prowadzenia pojazdów niż seba z 5 zakazami...

#bekazpodludzi #samochody #prawo #motoryzacja #samochodoza
enron - Materiał o tym, że bandyci jeżdżący mimo zakazu prowadzenia pojazdów stracą p...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

szansa że mnie rozjedzie na pasach

@enron: jeśli tylko wyjmiesz głowę z d--y i nauczysz się obserwować otoczenie, to bez specjalnego celowania, cię nie rozjedzie.

No ale do tego to trzeba mieć trcohę więcej szarych komórek, niż przeciętny pieszy robiący "hop na pasy bo ustawa mówi że się muszą zatrzymać"
  • Odpowiedz
@enron: a to już różnica, bo wtedy wystarczy mieć większe auto i dobre AC, zeby pozbyć się problemu, co w przypadku przeciętnego wioskowego z-----------a, nie jest wybitnym osiągnięciem.
  • Odpowiedz
  • 1
@tellet: no tak, śmierć biedakom których nie stać na to żeby mieć małe auto do miasta i wielką, ciężką furę na trasy. Powodzenia z Twoim większym autem i wypasionym AC jak jakiś wiecznie spóźniony busiarz wyjedzie Ci na czołówkę.
  • Odpowiedz
@enron: no ale to czego w sumie oczekujesz- materiał memiczny, bo wszyscy wiedzą jak działają te zakazy. Ludzie się pytają o politykierów, bo wszyscy wiedzą, że jak zwykły seba może ganiać z zakazami, prezenter niezależnej telewizji tak samo i to jeszcze jeździć tyle lat, to politycy na bank będą pomijani w tym prawie. Czyli znów mamy wspaniałe prawo, na które wyszcza się każdy z----------z z X zakazami, polityk się wywinie,
  • Odpowiedz
  • 0
@tellet: oczekiwałem, że pojawią się tam argumenty "i co ma dać odebranie prawka na 5 lat skoro i tak je oleją". Ale nie, bo ważniejsze jest to czy jakiemuś politykowi odbiorą. A gdy już ktoś zapyta czy nie można wsadzać do więzienia za jazdę bez uprawnień to zaraz sebki gardłują o szykowaniu bata na samego siebie xD
  • Odpowiedz