Wpis z mikrobloga

@WielkiNos: Jezu jaka odklejka :D "pies na zimnie i deszczu nie wytrzyma" :D. Ciekawe co Agniesia by powiedziała widząc psy ciągnące 200kg zaprzęg przez pół dnia w -30 stopniach przy 80km/h wietrze ze śnieżycą?
  • Odpowiedz
@WielkiNos jak byłem dzieciakiem, to po mojej okolicy błąkała się sfora bezdomnych psów. pewnie były kiedyś bardzo kochane, ale w końcu się znudziły lub psiarz normalnie pozwolił im uciec. czasem za mną szły, czasem stawały mi na drodze. Miałem wtedy serce w przełyku. Wiedziałem, że jeden zły ruch i by mnie kundle zaatakowały. Teraz jakbym takie zobaczył to od razu bym na SM dzwonił.
  • Odpowiedz
@Yans_Zoon Rasy zaprzęgowe mają inne futro, dostosowane do mrozów. Ale i tak psy mają futro i nie są głupie i jak będzie trzeba, to znajdą sobie jakieś suche miejsce. A niektórzy ludzie zachowują się, jakby chodziło o roczne dzieci
  • Odpowiedz
@WielkiNos: to jest nie do wiary co ci psiarze mają we łbie, gdybym tego nie widział na własne oczy to bym nie uwierzył że można w ogóle myśleć tak jak oni, oni się nadają tylko do :: treść ocenzurowana przez moderatora ::
  • Odpowiedz